A kézbe temetett arc egy igazán kifejező gesztus. Olykor még beszédesebb is tud lenni, mint a kimondott szó. Főleg azokban a helyzetekben, amikor valami olyan dolgot látunk, hallunk, tapasztalunk, ami minden észszerűséget sutba dob, és igazából semmilyen frappáns megjegyzés nem jön ki a szánkon, ami megfelelően kifejezné a gondolatainkat és az érzéseinket. Valószínűleg pontosan tudjátok, hogy miről beszélünk, ugyanis biztosan minden átélt már valami hasonlót, így nem is szaporítanánk tovább a szót, inkább mutatunk pár olyan dolgot, amin te is csak a fejedet fogod fogni.

Megharagudtam a barátomra, és ő ezért nem ment be éretségizni. Több hónapnyi tanulást sutba dobott azért, hogy azonnal kiengesztelhessen engem. Minden pasinak ilyennek kellene lennie! Annyira büszke vagyok rá! <3 <3

Ő az az ember, aki a szó legszorosabb értelmében véve maga alatt vágja a fát:

Rám jött a szükség, ezért bementem egy nyilvános mosdóba, ám amikor megláttam, hogy átlátszó üvegajtók vannak felszerelve a WC fülkékre, úgy döntöttem, hogy inkább tartogatom még egy darabig.

Nagyon meg fog lepődni a tulajdonos, ha esetleg a hűlt helyét találja a biciklijének annak ellenére is, hogy "gondosan" lelakatolta.

Lenne egy kérdésem. Ha ikreket várok, akkor ők 18 hónappal később fognak megszületni? Vagy ők is ugyanúgy 9 hónap után születnek?

A szomszédom felállt egy kislétrára, hogy közelebbről készíthessen fotót a napfogyatkozásról:

Az új irodai munkatársat megkérte a főnök, hogy nyomtasson ki neki egy dokumentumot, ám a nyomtató sehogy sem akart működni. Ő viszont szeretett volna jó benyomást tenni a főnökre, ezért kitalálta, hogy márpedig ő akkor is kinyomtatja a dokumentumot.

Ez a nő elkezdte locsolni az udvarán a pázsitot, ám közben eleredt az eső. Ekkor beszaladt egy esernyőért, és folytatta a locsolást.

Volt egy randim, amin a beszélgetés közben megemlítettem a srácnak, hogy épp most olvasom újra George Orwelltől a Állatfarm című könyvet. Erre ő röhögőgörcsöt kapott, majd kb. 1 perc után, amikor végre kapott egy kis levegőt, megkérdezte tőlem, hogy "nem vagyok én már túl idős ahhoz, hogy gyerekkönyvet olvasgassak?"

Minden bizonnyal a hölgy nincs tisztában azzal, hogy a fényképezőgépeken van olyan funkció, hogy "zoom":

A szomszédom így rögzítette a quadját a terepjáró platójára. Ha nehezen is, de végül sikerült meggyőznöm mielőtt még elindult volna, hogy ez így nem lesz jó.

Az étteremben kértem egy kis ketchupot a pincérnőtől az ételemhez. Pár perc elteltével kihozott nekem egy ketchuppal megtöltött sószórót. Nem értette, hogy miért furcsállom a dolgot.

Volt egy srác az iskolában, aki állandóan szívatott engem. Később aztán egy ismert, milliárdos üzletember lett belőle, és egyik nap megjelent abban a gyorsétteremben, ahol én dolgozom, és én direkt túlsütöttem a csirkéjét. Az nevet, aki utoljára nevet, haver.

Egy bútoráruház parkolójában szemtanúja voltam annak, hogy két nő megpróbált berakni az autójuk csomagtartójába egy nagy szekrényt. Még most is azon tűnődöm, hogy hogyan gondolhatták azt akár csak egy pillanat erejéig is, hogy be fog férni: