A hölgyeknek szükségük van van az életükben legalább egy olyan igaz barátnőre, akire bármikor számíthatnak, függetlenül attól, hogy éppen jó vagy rossz időszakon mennek át. Na, de honnan tudhatják, hogy tényleg egy olyan barátnő van mellettük, akit bátran és büszkén nevezhetnek a legjobb barátnőjüknek? A következő ismertetőjegyek egyértelműen megmutatják.

A legjobb barátnő olyan, mint a tökéletes magassarkú cipő

Nagyon nehéz rátalálni a megfelelő barátnőre, pont úgy mint a tökéletes magassarkú cipőre. Alapjáraton a nők nagyon nehezen bíznak meg egymásban, mert mindig van köztük egy kis rivalizálás, amin nem egyszerű átlépni. De ha megtalálod azt az illetőt, aki érdemes arra, hogy a bizalmadba fogadd akkor egy életre szóló barátoddá válik, aki jó tanácsokkal lát el és nem csak akkor keres meg, ha problémája van.

A legjobb barátnőd mindig tudja, ha valami baj van

Azonnal rájön, ha valami nyomja a szívedet. Egy pillantásodból tudja, ha fiú van a dologban és ő törte össze a szíved, de azt is látja, ha valami butaságot követtél el. A barátnőd akkor is támogat téged, ha nem vagy egy földre szállt angyal, mert a hibáiddal együtt szeret téged.

A legjobb barátnő olyan, akár egy napló

Olyan dolgokat is megosztasz vele, amit még a szüleidnek sem árulnál el. Élvezed a bizalmát, és azt, hogy bármit elmondhatsz neki, akár a legféltettebb titkaidat is, mert tudod, hogy hét pecsétes titokként fogja kezelni. Mondhatni olyan, mint egy titkos napló.

A legjobb barátnő egy univerzális kulcs

A legjobb barátnőnek, mindenhez lesz jogosultsága, például kap kulcsot a lakásodhoz, megnézheti milyen kaja van a hűtődben, még az üzeneteidet is elolvashatja a telefonodban. Már-már olyan kapcsolatot ápoltok, mint a testvérek. De ez csak abban az esetben jó, ha visszafelé is működik a dolog.

A legjobb barátnőd olyan, mint a csokoládé

Képes a legrosszabb napodon is feldobni, akár egy tábla csokoládé. Mindig ott van melletted, hogy megvigasztaljon és képes kizökkenteni a legmelankolikusabb hangulatból is.

A legjobb barátnőddel van közös dalotok

Minden nőnek van közös dala a legjobb barátnőjével, amit bárhol, bármikor szívesen elénekelnek akár nyilvánosság előtt is. Ez az ő védjegyük, amit senki és semmi nem vehet el tőlük. Ez megteremti a bensőséges kapcsolatot két ember között és nem utolsó sorban jó hangulatot varázsol a szomorú napokon.

A legjobb barátnő az a legjobb pszichológus is egyben

A legjobb barátnő az, aki mindent tud az életedről, sőt azt is tudja, hányat pislogsz egy nap, milyen fiúval randizol, ki törte össze a szívedet, hányas lábad van és milyen alsót hordasz. Egymás személyre szabott pszichológusai vagytok és mindenben számíthattok egymásra. Mindegy, hogy jó vagy rossz napod van a barátnőd segít neked mindenben.

A legjobb barátnő, olyan mint a kedvenc parfümöd

Lehet, hogy 50 barátnődben is kell csalódnod, hogy megtaláld azt az egyet, aki életed végéig kitart melletted. Ez olyan, akár a parfüm vásárlás. Az elején szimpatikus majd idővel rájössz, hogy nem ő a megfelelő a számodra, ezért tovább próbálkozol a tökéletes barátnő felkutatása érdekében. Viszont ha rábukkansz, többé nem ereszted.

A legjobb barátnőd első osztályú megfigyelő

Egy jó barátnő mindig minden körülmények között segít, hogy a megfelelő partnert válaszd ki magadnak. Elképzelhető, hogy nem fog mindig egyezni a véleményetek, de biztosra veheted, hogy jó pro-kontra érveket fog felállítani, ami után neki fogsz igazat adni. Ő az, aki szemed helyett szemed, mert annyira hajszolod a szerelmet, hogy észre sem veszed a kiszemelted hibáit.

A legjobb barátnő egy kincs

Azzal számolni kell, hogy nem lesz mindig felhőtlen a kapcsolatotok, de könnyen kibékültök mert rájöttök, hogy ketten együtt erősebbek vagytok, mint külön. Arra is fel kell készülni, hogy egy barátnő nem azért van, hogy mindenben egyetértsen veled, hanem akkor is megmondja a frankót, ha butaságot csinálsz. De ennek ellenére szeret olyannak, amilyen vagy és maximálisan megbízhattok egymásban, egy ilyen barátnő egy kincs, akit meg kell becsülni!