Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi némi huzavonát követően április 26-án vonult börtönbe, hogy letöltse a rá kiszabott 3 és fél év börtönbüntetést, amelyet gáz- és áramlopás vétsége miatt kapott. Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint azonban Lajcsi már a bekerülése utáni napokban beadta a kérelmét a börtönbüntetése megszakítására az egészségügyi problémáira hivatkozva, azonban a börtön vezetősége ezt elutasította, ugyanis egészségi állapotának pontos felméréséhez még további vizsgálatokra van szükség. Azzal viszont egyáltalán nem nyerte el az illetékesek szimpátiáját, hogy rögtön a bekerülése után már kérelmezte is a büntetése félbeszakítását - értesült a Promotions.

Nemrég Lajcsit át kellett szállítani a berettyóújfalui börtönkórházba, ugyanis egy héten keresztül szinte nem is nyúlt az ételhez, így jelentősen legyengült a szervezete, továbbá az alapbetegsége miatt újabb kivizsgálásokon is részt kellett vennie.

A zenész arra számít, hogy a magyar igazságszolgáltatás méltányolni fogja a leromlott egészségügyi állapotát, és hamarosan kiengedik a börtönből.