13 poszt, ami felhőtlen jókedvet varázsol.

(1) A szófogadatlan gyerek róka fogta csuka helyzetbe került, ugyanis az édesanyja olyan feladat elé állította, amit nem igazán fog tudni megoldani.

Hirdetés

(2) El kellett költöznöm otthonról, és a kutyámat sajnos nem vihettem magammal, ezért már 5 hónapja nem láttam őt. Tegnap este beszéltem hozzá skype-on keresztül. Édesanyám ezt a fotót küldte nekem egy fél órával a videóhívás után.

(3) Anya: Milyen tortát szeretnél a születésnapodra?

Én: Hát valami olyat, ami illik hozzám.

A torta:

(4) Haver: És mondd csak, sok olajat eszik a verda?

Én: Ááá, dehogy.

Hirdetés

Eközben szintén én:

(5) Amikor 10 percen belül már vagy hetedjére nyitom ki a hűtőt, abban reménykedve, hogy végre megpillantok benne valami olyat, amit szívesen megennék.

(6) Amikor a kedvenc filmem megy, és bár már vagy 100-szor láttam, de még mindig ugyanúgy tudok önfeledten nevetni minden egyes poénon, mint az első alkalommal.

Hirdetés

(7) Amikor valaki köszön nekem az utcán, és én visszaköszönök neki, pedig halvány lila gőzöm sincs róla, hogy ki volt az.

(8) Valaki: Szeretnélek jobban megismerni, mesélj egy kicsit magadról! Például mit szeretsz a legjobban csinálni a szabadidődben?

Én:

(9) Amikor nagyon összekapok a szüleimmel, és bedurcázva azon agyalok, hogy hogyan költözhetnék el otthonról a megtakarított 4357 forintomból.

Hirdetés

(10) Amikor vendégségbe megyek valakihez, akinek van egy macskája:

(11) Amikor szép számmal vannak olyan képernyőfotóim, amik egy pillanat alatt képesek lennének, barátságokat, rokoni viszonyokat, párkapcsolatokat tönkretenni, és egy érintett személy elkezd játszani az idegeimmel.

Hirdetés

(12) Sokat szoktam túlórázni a munkahelyemen, de egyik nap úgy döntöttem, hogy kivételesen hamarabb eljövök, és meglepem a feleségemet. Amikor aztán otthon betoppantam az ajtón, a feleségem ijedten csak ennyit kérdezett, mielőtt én még megszólalhattam volna: "Te jó ég, kirúgtak?"

(13) Elsőre még jó ötletnek tűnt, hogy írjon a Télapónak, de aztán hamar rájött, hogy felesleges próbálkozás.

Hirdetés