Aki pusztán divatból csináltat magának tetoválást, és nem igazán gondolja át, hogy mit is szeretne magára varratni, illetve nem megbízható és igényesen dolgozó tetoválóművészt keres fel, az belefuthat kellemetlen bakikba.

Hirdetés

(1) Egy kivarrt lány felszáll a metróra, és leül egy idős nénike mellé. A néninek kikerekedik a szeme, amikor megpillantja a lány nyakán lévő tetoválást, mire a lány felé fordul, és ráförmed:

- Mi van mama, mit bámul ennyire? Talán a maga idejében még nem volt divat a tetoválás?

Erre az idős asszony:

- Nos, elég sok minden volt már az én időmben is Tudod, én 25 évig Pekingben éltem, aztán pedig amikor hazaköltöztem ide Magyarországra, hosszú évekig kínai nyelvet tanítottam az egyetemen. Én egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért van a nyakadra írva kínaiul, hogy "Nem visszafagyasztható".

Hirdetés

(2) Apuka tiszta vizet öntött a pohárba, és minden kétséget eloszlatott a fiában.

(3) A múltkor a kasszánál az exem nálam fizetett. Megkérdeztem tőle, hogy a hűségpontokat gyűjti-e, aztán mielőtt még válaszolhatott volna, hirtelen a homlokomra csaptam, és így szóltam: "Várjunk csak, hiszen pontosan tudom, hogy nem..."

(4) Gyermekem: Anya, ne felejtsd el, hogy még tartozol nekem 2000 forinttal.

Hirdetés

Én: Tényleg? Hát kincsem, te pedig eddig úgy 7 millió forinttal és egy lapos, csíkmentes hassal.

(5) Megbocsátott neki, de ez nem jelenti azt, hogy ezzel minden el is van felejtve. Egy jó barátnő ott segít, ahol a tud.

(6) Ma kifogom próbálni, hogy helyet cserélünk a férjemmel, és én alszok az ágyban az ő oldalán, ugyanis onnan állítólag egyáltalán nem hallani, amikor éjjel 2-kor sírni kezd a gyerek a másik szobában.

Hirdetés

(7) Én: Írjak neki egy üzenetet?

Legjobb barátnőm: Ne!

Édesanyám: Eszedbe se jusson!

Tesóm: Semmiképp!

Kutyám: Dehogy!

Univerzum: Nem!

Én: Hát jó, azért ráírok...

(8) Nem értem, hogy sokan miért panaszkodnak a 65 éves nyugdíjkorhatár miatt. Képzeljék csak III. Károly helyébe magukat, akinek 73 évesen kell munkába állnia.

Hirdetés

(9) Nem biztos, hogy ugyanolyan horderejű a két bejelentés, de a lényeg, hogy tudnak azonosulni egymással.

(10) Talán kevesen vannak tisztában vele, de ez a kis zseb a farmerokon arra való, hogy beletehessük a fizetésünket.

(11) Most szereznem kell valahonnan egy ollót, hogy használatba vehessem azt az ollót, amit azért vettem, mert szükségem volt egy ollóra, de nekem nem volt ollóm.

Hirdetés

(12) Soha ne menj el úgy otthonról anélkül, hogy elköszönnél tőle, megölelnéd és elmondanád neki, hogy mennyire szereted. Aztán amikor kilépsz az ajtón, seperd le magadról a kutyaszőrt és ülj be az autóba.

(13) Ha találsz egy embert, aki ugyanolyan defektes, mint te, akkor igazán szerencsésnek érezheted magad.

(14) Ha egy kicsit jobban figyelt volna, és értelmezte volna az üzenetet, akkor megkímélhette volna magát egy felesleges úttól.

Hirdetés