(14) Azok a párok, akik megbíznak egymásban, nem olvasnak bele egymás üzeneteibe a másik háta mögött. Helyette inkább...

Hirdetés

(13) Éppen a pasim kutyájával játszottam, amikor így szólt: "Annyira örülök, hogy kedveled őt!"

Én: Hát persze hogy kedvelem, hiszen annyira cuki!

A pasim: Jah, én a kutyámnak mondtam... mindenben adok a véleményére.

(12 )Valaki, akivel már régen beszéltem: Mi újság? Hogy megy a sorod mostanság?

Én: Minden sínen van az életemben.

A sín:

(11) Találj egy olyan férfit, aki megsimogatja a hosszú tincseidet, és bókol neked, hogy mennyire puha és selymes, még akkor is, ha a lábadon nő.

Hirdetés

(10) Rómában nyaraltunk a családommal, és beültünk egy jónak számító pizzériába. A bátyám hasraütésszerűen rábökött az étlapon egy Paperino nevű pizzára. Amikor kihozták neki, először azt hitte, hogy csak megakarja tréfálni a pincér. Később aztán megtudtuk, hogy ez egy elterjedt pizza fajta Rómában, amit más néven Donald kacsa pizzának is hívnak, ugyanis az olcsó összetevői ellenére a gyerekek egyik kedvence.

Hirdetés

(9) Terapeuta: Írja le, hogy mik azok a dolgok, amik felidegesítik a hétköznapokban!

Én: Rendben.

Szintén én, 2 nappal később: Kéne még papír...

(8) Kedvére válogathat, hogy mikor, melyikkel szeretne randizni.

(7) Amikor megpróbálok még egy 50 perces epizódot megnézni az aktuálisan kedvenc sorozatomból, pedig tudom, hogy legkésőbb 20 perc múlva el kell indulnom itthonról.

Hirdetés

(6) Valaki: Hogy lehetsz még mindig szingli? Pedig annyira szép, intelligens, talpraesett és kedves vagy.

Én: Most hogy így mondod, azt hiszem az lehet a baj, hogy túlképzett vagyok.

(5) Az a kínos szituáció, amikor valaki éppen felmossa a padlót, és nekem keresztül kell sétálnom rajta, de szeretném kimutatni, hogy mennyire sajnálom, ezért úgy lépdelek, mintha forró láva lenne a talpam alatt.

Hirdetés

(4) Én, ahogy reggel 8:20-kor elhagyom a lakásomat abban reménykedve, hogy valami csoda folytán még sikerülhet beérnem a munkahelyemre 8 órára.

(3) Amikor beteszem a fülhallgatót és elindítom a kedvenc zenémet, hogy kizárjam a külvilágot, de folyton ki kell vennem, mert valaki ennek ellenére is késztetést érez rá, hogy megállás nélkül beszéljen hozzám:

(2) Adódhatnak olyan helyzetek az életben, amikor jobban teszi az ember, ha hallgat. Még akkor is, ha ez esetleg a nehezére esik.

Hirdetés

(1) Amikor 5 nap meló és egy szombat esti tivorányázás után egy vasárnapom marad arra, hogy teljesen kipihenjem az egész hét fáradalmait: Ez baj...