14 poszt, ami önmagáért beszél:

Adódhatnak olyan helyzetek az életben, amikor jobban teszi az ember, ha hallgat. Még akkor is, ha ez esetleg a nehezére esik.

Hirdetés

Éppen a pasim kutyájával játszottam, amikor így szólt: "Annyira örülök, hogy kedveled őt!"

Én: Hát persze hogy kedvelem, hiszen annyira cuki!

A pasim: Jah, én a kutyámnak mondtam... mindenben adok a véleményére.

Azok a párok, akik megbíznak egymásban, nem olvasnak bele egymás üzeneteibe a másik háta mögött. Helyette inkább...

Valaki, akivel már régen beszéltem: Mi újság? Hogy megy a sorod mostanság?

Hirdetés

Én: Minden sínen van az életemben.

A sín:

Találj egy olyan férfit, aki megsimogatja a hosszú tincseidet, és bókol neked, hogy mennyire puha és selymes, még akkor is, ha a lábadon nő.

Rómában nyaraltunk a családommal, és beültünk egy jónak számító pizzériába. A bátyám hasraütésszerűen rábökött az étlapon egy Paperino nevű pizzára. Amikor kihozták neki, először azt hitte, hogy csak megakarja tréfálni a pincér. Később aztán megtudtuk, hogy ez egy elterjedt pizza fajta Rómában, amit más néven Donald kacsa pizzának is hívnak, ugyanis az olcsó összetevői ellenére a gyerekek egyik kedvence.

Hirdetés

Terapeuta: Írja le, hogy mik azok a dolgok, amik felidegesítik a hétköznapokban!

Én: Rendben.

Szintén én, 2 nappal később: Kéne még papír...

Amikor megpróbálok még egy 50 perces epizódot megnézni az aktuálisan kedvenc sorozatomból, pedig tudom, hogy legkésőbb 20 perc múlva el kell indulnom itthonról.

Hirdetés

Valaki: Hogy lehetsz még mindig szingli? Pedig annyira szép, intelligens, talpraesett és kedves vagy.

Én: Most hogy így mondod, azt hiszem az lehet a baj, hogy túlképzett vagyok.

Az a kínos szituáció, amikor valaki éppen felmossa a padlót, és nekem keresztül kell sétálnom rajta, de szeretném kimutatni, hogy mennyire sajnálom, ezért úgy lépdelek, mintha forró láva lenne a talpam alatt.

Én, ahogy reggel 8:20-kor elhagyom a lakásomat abban reménykedve, hogy valami csoda folytán még sikerülhet beérnem a munkahelyemre 8 órára.

Hirdetés

Amikor beteszem a fülhallgatót és elindítom a kedvenc zenémet, hogy kizárjam a külvilágot, de folyton ki kell vennem, mert valaki ennek ellenére is késztetést érez rá, hogy megállás nélkül beszéljen hozzám:

Kedvére válogathat, hogy mikor, melyikkel szeretne randizni.

Hirdetés

Amikor 5 nap meló és egy szombat esti tivorányázás után egy vasárnapom marad arra, hogy teljesen kipihenjem az egész hét fáradalmait: Ez baj...