A házaspár romantikus vacsoráját az étteremben megzavarta egy hölgy megjelenése, akinek halaszthatatlan megbeszélnivalója akadt a férjjel.

A neves plasztikai sebész elvitte vacsorázni a feleségét egy drága étterembe, ahol egyszer csak odalépett az asztalukhoz egy lengén öltözött nő, és a doki fülébe súgott valamit. Ezután a doktor felállt az asztaltól, és közölte a feleségével, hogy váltania kell pár szót a hölggyel négyszemközt. Arrébb mentek, és leültek egy üres asztalhoz, de néhány percnyi susmorgás után a nő feldúltan kiviharzott az étteremből. A doki visszaült a feleségéhez, aki azonnal kérdőre vonta:

- Ez meg mégis mi volt?!

- Szakmai dolog.

- És kinek a szakmájába vág? A tiédbe vagy az övébe?

+1. A főnök elkezd panaszkodni a titkárnőjének az egyik beosztottjára:

- Ez a Zoli annyira feledékeny, hogy ha így megy tovább, akkor ki fogom rúgni. Most is megkértem, hogy menjen le a közeli bisztróba, és hozzon nekem két szendvicset, de biztos vagyok benne, hogy még ezt is el fogja felejteni.

Fél óra múlva nyílik a liftajtó, és lihegve kilép belőle Zoli, aki egyenesen a főnökhöz rohan:

- Főnök, képzelje mi történt! Az utcán összetalálkoztam egy régi ügyfelünkkel, aki már vagy 2 éve nem rendelt tőlünk semmit. Beszélgetésbe elegyedtünk, és végül sikerült nyélbe ütnöm vele egy 50 millió forint értékű megrendelést.

A főnök a titkárnőhöz fordul:

- Na nem megmondtam, hogy ez a mihaszna elfelejti a szendvicseimet?!