12 poszt, amit annyira komolyan azért nem kell tekinteni:

(1)

Hirdetés

(Szövegesen.: Ő: Mi a nyáron elutaztunk Balira 2 hétre. És te merre voltál nyaralni? Tengerparton? Hegyekben? Én: Romokban...)

(2)

(Szövegesen.: Én: Hát komolyan nem találkoztam még nálad féltékenyebb nővel... Ő: Ahaaa, szóval akkor más nőkkel is találkozgatsz...)

(3)

(Szövegesen.: Ő: Miért nem veszed fel a telefont??? Már vagy 5-ször hívtalak. Én: Bocsi, csak nem találom a telefonomat. Ő: Ja jó. Akkor majd szólj, ha megvan. Én: Ok. Ő: Hééé, várjunk csak... ha nincs meg a telód, akkor hogy írtál vissza?!)

Hirdetés

(4)

(Szövegesen.: Én: Ugye nem akarsz kibékülni vele?! Ő: Nyugi, nem. Csak azért jött át, hogy elvigye a cuccait. Én: Mikor ment át? Ő: Kedd délután Én: Dehát péntek van... Ő: Lassan pakol.)

(5)

(Szövegesen.: Ő: Kicsim, ha csak egyvalakit választhatnál, akkor te kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? Én: Hát ez nem is lehet kérdés, hogy Dórát a felfedezőt. Neki az égvilágon minden megtalálható a hátizsákjában.)

Hirdetés

(6)

(Szövegesen.: Ő: Hát azért van egy lány, aki bejön nekem... Én: Tényleg? És elmondod, hogy ki az? Ő: Ami azt illeti eléggé hasonlít rád... Én: Ohhh, csak nem én vagyok az? Ő: Nem, a nővéred.)

(7)

Amikor beülünk valahová kajálni a barátnőmmel:

- Szerelmem, te mit kérsz enni?

- Semmit, nem vagyok éhes. Maximum majd eszek egy-két falatot a tiédből.

(8)

A kisfiam rosszalkodott, ezért beküldtem a kamrába, hogy tegyen rendet és közben gondolkozzon el egy kicsit a viselkedésén. Tett róla, hogy ilyen többet eszembe se jusson:

Hirdetés

(9)

Kislányom: Apaaa, apaaa, játszunk fekete-fehér-igen-nemet?

Én: Ilyen későn?

Kislányom: Igeeen.

Én: Vesztettél! Na nyomás aludni!

(10)

Amikor reggel még épphogy csak beértél a melóba/suliba, de legszívesebben már mennél is haza aludni:

Hirdetés

(11)

Középiskolában az egyik biológia órán a terhesség és a szülés volt a téma. Egyszer csak az óra közepén az egyik fiú osztálytársam képes volt azt kérdezni a tanárunktól teljesen komolyan, hogy "Császármetszés után ugye azért még visszarakják a gyereket?"

(12)

Amikor mutatsz valami vicceset a barátnődnek, de aztán rájössz, hogy neki nem egy 10 éves gyerek szintjén van a humorérzéke, mint neked:

Hirdetés