Egy igényes tetoválás elkészíttetése finoman szólva sem olcsó mulatság, ugyanis a profi tetoválóművészek megkérik az árát a munkájuknak. Ezt az árat nem minden tetoválásra vágyó személy szeretné megfizetni még annak ellenére sem, hogy egy olyan maradandó alkotásról van szó, amit jó esetben életük végéig a bőrükön fognak viselni. Az olcsó húsnak híg a leve közmondás a tetoválások esetében is érvényesül. Aki komolyan gondolkozik azon, hogy tetováltatni szeretne, annak csak azt tudjuk tanácsolni, hogy ne ezen próbáljon meg spórolni, különben könnyen pórul járhat, akárcsak a cikkünk alanyai, akik feltehetően hamar megbánták a döntésüket.

1. Valószínűleg kikerekedett a szeme, amikor először szemügyre vette a tükörben, hogy milyen vadmacska került a hátára.

2. Ebben az esetben nem a kivitelezéssel van a probléma. Sőt, talán túl élethűre is sikerült. A kérdés csak az, hog mégis mi visz rá valakit, hogy egy Fekete özvegy pókot tetováltasson az arcára? Na meg az, hogy milyen esélyekkel indul így az úriember, amikor egy állásra pályázik?

3. Már a mintául szolgáló Angelina Jolie fotó sem túl előnyös választás, de az elkészült tetoválásnak azt is sikerült alulmúlnia.

4. Kiara biztosan egy aranyos gyerek a valóságban, de legyünk őszinték, ez a tetoválás ezt egyáltalán nem adja vissza. És akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

5. Ha az oroszlán a valós életben is így nézne ki, akkor biztosan nem neveznék az állatok királyának.

6. Marilyn Monroe szépségét valaki tetoválás formájában is szerette volna megörökíteni. De csak szerette volna, ugyanis nem járt sikerrel...

7. Ez a szerelmespár úgy döntött, hogy egy páros tetoválással fejezik ki az összetartozásukat. Büszkén mutatták meg a nagyvilágnak az elkészült tetoválásokat, ám egy kommentelő felhívta a figyelmüket egy aprócska hibára.

8. Egy Star Wars rajongó igazán "ízléses" tetoválást visel az arcán: Darth Vader vörös rózsák társaságában.

9. Hát ha erről próbált puskázni a forgalmi vizsgán, akkor teljes mértékben érthető, hogy miért nem sikerült megszereznie a jogosítványt.

10. Olyan, mintha a "A kör" című horror filmből Samarát varratta volna a karjára a barátnője arcképe helyett.

11. Mufasa és Simba valahogy nem úgy mutatnak a hátán, mint a TV képernyőjén.

12. A biztonság kedvéért a színész nevét is odaírta a "tetoválóművész", ha esetleg valakinek gondot jelentene, hogy az alkotás alapján felismerje.

13. Az apuka a kislánya arcképét szerette volna magára tetováltatni, de helyette valami egészen mást kell ezentúl a karján viselnie.

14. Ariana Grande korunk egyik leghíresebb énekesnője, de ember legyen a talpán aki ráismer ezen a tetováláson.

15. Erre a Charmander tetoválásra akkor sincs mentség, ha a készítője egyáltalán nem ismeri a Pokémonokat.

16. Próbáljátok meg elképzelni azt a szituációt, amikor vezetés közben megálltok a piros lámpánál, és ő bámul vissza rátok a mellettetek lévő autóból.

17. Úgy látszik, hogy a vadmacskákkal sokszor meggyűlik a "tetoválóművészek" baja. Ebben az esetben egy tekintélyt parancsoló tigris helyett egy pufók cicát sikerült összehozni.