Az nem egy kellemes érzés, amikor az embert füllentésen kapják. Persze ez elég könnyen megelőzhető, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy soha ne hazudjunk. De ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolnánk. A másik megoldás pedig az, hogy nem bukunk le. Viszont erre nem alapozhatunk, ugyanis előbb-utóbb úgyis megtörténik. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esetek többségében inkább előbb. Talán nem véletlenül létezik az a közmondás, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Főleg akkor, ha valaki olyan rosszul hazudik, vagy annyira bénán próbálja megúszni a lebukást, mint a cikkünkben szereplő emberek. Mentségükre legyen mondva, hogy a mai világban, amikor már minden ember kezében van egy fényképezős telefon és az internetnek hála már mindenki tud mindent a másikról, még egy titkosügynöknek sem lenne egyszerű dolga, ha nem szeretne lebukni.

Úgy tűnik, hogy a srác megfeledkezett arról a kicsit sem elhanyagolható tényről, hogy az édesanyja az ismerősei közé tartozik az FB-n.

A mai napon sikerült lelepleznem egy kettős ügynököt, miközben a rendelésemre vártam.

A pillanat, amikor a srácban is tudatosult, hogy fényképes bizonyíték készült arról, hogy megpróbálta elemelni egy lány telefonját a táskájából.

A srác megpróbált felvágni a magánrepülőjével, csak azzal nem számolt, hogy rajta kívül mások is megfordulnak a plázában.

Lehet, hogy a tévénézőket sikerült megtéveszteniük, de azokat az embereket biztosan nem, akik a helyszínen tekintették meg a mérkőzést.

Nem lennénk a sofőr helyében, amikor majd egy piros lámpánál megáll mögötte egy rendőrautó.

Anyuka nem fog örülni, amikor meglátja, hogy a családi albumba szánt képen a legidősebb fiacskája valami egészen másra koncentrál a fotó helyett.

Ennél amatőrebb módon talán le sem bukhatott volna. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a srác a rendőrökkel vagy a szülőkkel történő találkozástól tart jobban.

Taylor Swift nyilatkozata: "Én nem az a lány vagyok, akinek mindig van pasija. Én az a lány vagyok, aki ritkán pasizik." Hát a Google egészen mást mond...

Ti kiszúrjátok a tolvajt a képen? Úgy látszik, hogy valaki nem szeret fizetni a ruhákért az üzletben.

A tűzoltó-parancsnokság épülete előtti digitális tájékoztató táblára kiírták a tűzoltók, hogy a rendőrök szeretnek a tábla mögött rejtőzni.

Amikor valójában nem is akarsz leülni a villamoson, de kapva kapsz az alkalmon, hogy a fiatalabb generációt kritizáld.

Hát az fejmosás, amit ezek után kap, valószínűleg pontosabban megmarad majd az emlékezetében.

Ma hamarabb hazaértem a munkából és amikor benyitottam a szobába, megláttam, ahogy a legjobb barátom megpróbálja lecsapni a kezemről a barátnőmet.