Az nem egy kellemes érzés, amikor az embert füllentésen kapják. Persze ez elég könnyen megelőzhető, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy soha ne hazudjunk. De ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolnánk. A másik megoldás pedig az, hogy nem bukunk le. Viszont erre nem alapozhatunk, ugyanis előbb-utóbb úgyis megtörténik. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esetek többségében inkább előbb. Talán nem véletlenül létezik az a közmondás, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Főleg akkor, ha valaki olyan rosszul hazudik, vagy annyira bénán próbálja megúszni a lebukást, mint a cikkünkben szereplő emberek. Mentségükre legyen mondva, hogy a mai világban, amikor már minden ember kezében van egy fényképezős telefon és az internetnek hála már mindenki tud mindent a másikról, még egy titkosügynöknek sem lenne egyszerű dolga, ha nem szeretne lebukni.

(14) Hát az fejmosás, amit ezek után kap, valószínűleg pontosabban megmarad majd az emlékezetében.

(13) Úgy látszik, hogy valaki a nagy sietségben "elfelejtett" fizetni a ruháért az üzletben.

(12) Amikor a barátnőd előadja, hogy mekkora házitündér, de aztán miután összeköltöztök, kiderül, hogy még soha nem volt a kezében porszívó.

(11) Úgy tűnik, hogy a srác megfeledkezett arról a kicsit sem elhanyagolható tényről, hogy az édesanyja az ismerősei közé tartozik az oldalon.

(10) Lehet, hogy a tévénézőket sikerült megtéveszteniük, de azokat az embereket biztosan nem, akik a helyszínen tekintették meg a mérkőzést.

(9) Anyuka nem fog örülni, amikor meglátja, hogy a családi albumba szánt képen a legidősebb fiacskája valami egészen másra koncentrál a fotó helyett.

(8) A pillanat, amikor a srácban is tudatosult, hogy fényképes bizonyíték készült arról, hogy megpróbálta elemelni egy lány telefonját a táskájából.

(7) A tükörben mintha egy kicsit kevesebb súly látszana a rúdon. Egyébként meg ki az, aki farmernadrágban szokott edzeni?

(6) Hát így azért könnyű eltartani a családot, ha apunak három keze van. Biztosan kapkodnak utána a munkaerő piacon.

(5) A mai napon sikerült lelepleznem egy kettős ügynököt, miközben a rendelésemre vártam.

(4) Ennél amatőrebb módon talán le sem bukhatott volna. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a srác a rendőrökkel vagy a szülőkkel történő találkozástól tart jobban.

(3) A tűzoltó-parancsnokság épülete előtti digitális tájékoztató táblára kiírták a tűzoltók, hogy a rendőrök szeretnek a tábla mögött rejtőzni.

(2) Egyik nap miután hamarabb végeztem a munkahelyen a szokásosnál, egyből hazamentem, ám amikor benyitottam otthon az ajtón, megláttam, ahogy a barátnőmet a legjobb barátom megpróbálja lecsapni a kezemről.

(1) Amikor valójában nem is akarsz leülni a villamoson, de kapva kapsz az alkalmon, hogy a fiatalabb generációt kritizáld.