Azok az emberek, akik nem bánnak túl ügyesen egyetlen képszerkesztő programmal sem, gyakorta kérik olyan szakemberek segítségét, akikről köztudott, hogy ismerik a photoshop minden csínját-bínját. Az internet világának talán legismertebb ilyen figurája James Fridman. Ő az a grafikus, aki egészen rendhagyó módon teljesíti a megkereséséket. Nos, most előkerült James dél-koreai alteregója, aki az ott élő emberek fotóit figurázza ki egészen hasonló módon. Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy azok az emberek, akik elküldik neki a fotóikat, direkt azzal a mögöttes céllal teszik, hogy eleve egy viccesen átszerkesztett képet kapjanak vissza.

Azt szeretném, hogy úgy tűnjön, mintha egy száguldó vonat jönne a hátam mögött. Megoldható?

A fotó készítésének pillanatában véletlenül kivillant az alsónadrágom, amit akkor nem vettünk észre. El tudnád tüntetni onnan?

Meg tudnád oldani, hogy úgy tűnjön, mintha egy csapat ijesztő fickó üldözne engem az utcán?

Eléggé félreérthetőre sikerült ez a kép rólam és a tevéről. Tudnál vele valamit kezdeni? Esetleg megcsinálnád, hogy egy filmjelenetre hasonlítson?

Megoldható lenne, hogy egy kicsit magasabb tűnjek a fotón, mint a haverom mellettem?

Elég snasszra és uncsira sikerült ez a kép rólam, szóval arra gondoltam, hogy feldobhatnád egy kicsit.

Szeretném profilképnek beállítani ez a fotót. de akárhogy próbáltam, nekem nem sikerült úgy megszerkesztenem, hogy a pincérnő ne lógjon bele nagyon. Te biztosan meg tudod oldani, hogy a pincérnő ne legyen ennyire közel a fejemhez.

A fénnyel háttal állok, ezért annyira sötét a fejem a képen, hogy nem is látszik az arcom. Esetleg tudnál rajta valamennyit világosítani?

El tudnád tüntetni a mögöttem lévő gyalogosokat, és esetleg megszínesítenéd egy kicsit a képet mondjuk virágzó cseresznyefákkal?

A kép a Grand Canyonnál készült rólam ugrás közben, de olyan mintha nem is lenne eredeti a fotó. Tudnál segíteni, hogy egy kicsit valósághűbb legyen?

El tudnál tüntetni engem a fotóról, hogy ne látszódjon, hogy én tartom őt, és úgy tűnjön, mintha a kisfiam repülne?

Tudnál esetleg a szobámnál valami izgalmasabb hátteret varázsolni erre a fotóra, ami rólam és a macskámról készült?

Sajnos már régóta szingli vagyok. Esetleg oda tudnál szerkeszteni mellém egy bombanőt, hogy felvághassak a haverok előtt?

Elfelejtettem felvenni a sulis egyenruhámat a fotózás napján. Rám tudnád varázsolni egy kis utómunkával, hogy ne lógjak ki az osztálytársaim közül?