Megeshet, hogy az ember olyan furcsa fotóra bukkan a telefonjában, amire nem talál értelmes magyarázatot. Vagy azon okból kifolyólag, mert nem emlékszik, hogy hogyan és miért készítette az ominózus képet, vagy pedig azért, mert valaki más csinálta a fotót a tudta nélkül. Így aztán időnként érdemes lehet átfutni a telefonunkon vagy a fényképezőgépünkön a galériát, mert könnyen előfordulhat, hogy igazi gyöngyszemekre bukkanunk. Ahogyan ez az alábbi személyekkel is megtörtént.

Nekünk azért van sejtésünk, hogy mi történhetett: valószínűleg fázott a lány, a srác pedig igazi úriember módjára felajánlotta neki a pulóverét.

Elmentem a fogorvosomhoz, hogy kihúzza a bölcsességfogamat. Nagy adag érzéstelenítőt kaphattam, ugyanis nem sok mindenre emlékszem, de a fogorvosom hagyott emlékbe egy vicces képet a telefonomban.

A telefonom kiesett a zsebemből a kertünkben. Egy óra múlva, amikor megtaláltam, ez a fotó volt a galériámban.

Amikor életemben először kipróbáltam a víziejtőernyőzést, megkértem az egyik oktatót, hogy készítsen rólam néhány fotót a telefonommal, miközben a levegőben vagyok. Az egyik ez volt:

Egy áruházban elhagytam a telefonomat, de egy kedves vásárló megtalálta, és leadta az ügyfélszolgálaton. Az eset után ezt a képet találtam a telefonomban:

Ezt a fotót kaptam a férjem telefonjáról, miközben a reptéren várt a járatára. Az alvó fickó a férjem, a másik férfiról pedig azóta sincs fogalma egyikünknek sem, hogy ki lehet.

Elhagytam a telefonomat, és egy tűzoltóállomás dolgozói találták meg. A galériámban talált fotók alapján bevették a csapatukba a telefonomat, és kifejezetten jó barátságba kerültek.

Egy jól sikerült házibuli utáni másnapon nem értettem, hogy a kedvenc melegítőnadrágomból miért van kivágva egy nagy darab. Később minden világossá vált, amikor megtaláltam a telefonomban ezt a szelfit:

Elmentem zuhanyozni, és amikor visszatértem a szobámba ez a fotó fogadott a telefonomban. A képen a húgom és a kutyánk látható.

Elhagytam a telefonomat, de pár nap múlva valaki bedobta postaládámba. Nem tudom, hogy hálás legyek-e az illetőnek, ugyanis találtam egy képet is a galériában: "Figyelünk téged!"

A minap szájsebésznél voltam. Eléggé ki lehettem ütve, ugyanis néhány nap múlva erre a fotóra bukkantam a telefonomon.

Elmentem bulizni, és másnap teljes képszakadásom volt az estéről. Nagyon meglepődtem, hogy otthon ébredtem a saját ágyamban. Később ezt a fotót találtam a telefonomban. Kiderült, hogy két kedves rendőr hazahozott, és ágyba tett engem.

Vettem egy használt telefont, és az előző tulajdonosa elfelejtte letörölni róla a fotókat, mielőtt eladta volna nekem. Az első kép ez volt a galériában:

Egyik este elmentem a haverokkal szórakozni. Később, amikor elővettem a telefonomat, ez a kezdőképernyő fogadott. Ő a barátnőm.