Szakítást követően nem ritka jelenség, hogy az a fél, akinek kiadták az útját, nem viseli túl jól magának a szakításnak a tényét, és ezért nem tud csak úgy egyszerűen túllépni a történteken. Vagy abból kifolyólag, mert sértve érzi magát, vagy pedig azért, mert még mindig szerelmes a másikba. Bármi is legyen az ok, biztosan megtalálja a módját, hogy az érzéseit a másik tudtára adja valamilyen módon.

Az exbarátnőm nagyon szeretett varrni. Szakítás után sokáig nem adta vissza a ruháimat. Amikor végre visszakaptam őket, akkor sem volt benne sok köszönet, ugyanis mindenbe belevarrta a nevét.

Szakításkor közölte velem az exem, hogy tökéletes lennék a második gyermeke anyjának, csak az a baj, hogy még első gyermeke sincs, szóval ki kell várnom a sorom.

Együtt éltem egy lánnyal, ám csúnyán átvert engem. Amikor szakítottam vele a házunk előtti kukába dobálta a ruháimat. Most minden reggel munkába menet látok egy hajléktalan nőt a nadrágomban.

Az exbarátnőm elkezdett megszállottan követni engem a szakításunk után. Végül inkább elköltöztem egy másik városba, ám ezután meg a barátaimat kezdte el zaklatni, hogy árulják el neki, hogy hol vagyok. Azonban mivel ők nem mondtak neki semmit, ezért belépett egy eltűnt embereket kereső csoportba, és ott megosztotta a fotómat. Ezután heteken keresztül kerestek fel engem különféle szervezetek önkéntesei, és mindegyiküknek el kellett magyaráznom, hogy én nem egy eltűnt személy vagyok.

Miután szakítottam az akkori baránőmmel, küldött nekem egy üzenetet, amiben bosszúból elspoilerezte a Trónok harca sorozat végét.

Az exbarátom feljelentett a rendőrségen, hogy megszereztem a lakása kulcsát, és végezni akarok vele. Az igazság az, hogy eszemben sincs bántani, a lakás pedig az enyém, és ő nem akarja visszaadni a kulcsokat.

Szakítás után egy hónappal a exem megjelent az ajtóm előtt egy virággal a kezében. Csak annyit mondott: “nézz ki az ablakon!”. Én odafutottam, és láttam, ahogy a barátai egy léggömböt engednek fel, amin ez a felirat állt: "annyira boldog vagyok, mióta szakítottunk! Köszönöm!". Bár az volt a célja, hogy megbántson, de én nagyon jót nevettem a dolgon.

8 hónappal a szakításunkat követően az expasim felvett egy csoportos beszélgetésbe, ahol fotókat osztott meg az újszülött gyerekéről.

A volt barátnőm az édesanyámon akart bosszút állni a szakításunk után, ezért teleplakátolta a várost az anyám képével, aki egy elismert pszichológus. A fotója mellé azt a szöveget írta, hogy lop, csal, hazudik, tönkreteszi a családokat. Tette mindezt annak ellenére, hogy korábban anyám teljesen ingyen gyógyította ki az ő édesanyját a mély depresszióból.

Összefutottam az exemmel és az új barátnőjével egy bevásárlóközpontban. Váltottunk pár szót, majd amikor elköszöntünk, még hallottam, hogy a lány megkérdezte tőle, ki vagyok, mire a srác azt felelte, hogy a nagynénje.

Az exbarátnőm elkezdett abba a bárba járni esténként, ami az én törzshelyem. Egyszer, amikor alakult volna valami egy lánnyal, akkor odajött hozzánk és közölte vele, hogy megtépi, ha nem száll le rólam.