A nők többsége egy olyan romantikus lánykérésről álmodozik, ami örökre emlékezetes marad, és büszkén lehet mesélni a barátnőknek, rokonoknak, és majd később a gyerekeknek is. Nos, a valóság viszont azt mutatja, hogy hősszerelmes férfiaknak nem mindig sikerül megfelelniük ezen elvárásoknak. Előfordul, hogy egyáltalán nem is erölltetik meg magukat a jeles esemény alkalmából, míg máskor éppen az vezet csalódáshoz, hogy túlgondolják a dolgot, és valami olyan egyedi lánykéréssel szeretnének előrukkolni, ami még soha egyetlen férfinak sem jutott az eszébe korábban. Ez akár akkora törést is okozhat egyes hölgyek lelkében, hogy nemes egyszerűséggel nemet mondanak a lánykérésre.

(12) A srác ásott egy nagy gödröt, amibe aztán szépen belesétált, és most már nem tud kimászni belőle.

(11) Jól sejtitek, a gyűrű a tehén tőgyén lett gondosan elhelyezve. Nem tudjuk eldönteni, hogy a tehenet vagy a hölgyet sajnáljuk jobban ebben a szituációban...

(10) A srác a lánykérés alkalmából 99 iphone-nal lepte meg a szíve választottját, de ez sem volt elég a boldogító igenhez. Legközelebb talán inkább 100 telefonnal kellene próbálkoznia.

(9) A fickó meghívott vendégként másnak az esküvőjén szánta rá magát, hogy megkéri a barátnője kezét. Nem vagyunk róla meggyőződve, hogy a menyasszonynak őszinte a mosolya.

(8) A srác feltehetőleg "sokat" agyalhatott azon, hogy hol kérje meg a barátnője kezét. Végül egy szemetes parkolóra esett a választása. És akkor egyesek még képesek azt állítani, hogy mára már kiveszett a romantika a világunkból.

(7) Két legyet egy csapásra: a fickó a lánykérést és a vacsit is letudta egyben. Mégis ki tudna nemet mondani egy pizzára? Hiszen a pizza egy egész életre szóló szerelem.

(6) Valahogy így zajlódhatott le a lánykérés: Az úriember leült meccset nézni a tv elé, majd a félidőben odaszólt a kedvesének, hogy "Szívem, hozzál már egy jó hideg sört a hűtőből."

(5) Szöveg: Kedves Amanda! Szeretlek és sajnálom! Nem tudom, hogy hol vagy, és hogy hogyan érhetnélek el, ezért ezekkel az utcai apróhirdetésekkel próbálkozom. Hozzám jössz feleségül?

(4) A romantikus helyszínválasztás kulcstényező egy lánykérésnél. A férfiak többsége egy étteremben, nyaraláson vagy valamilyen más romantikus helyszínen teszi fel a nagy kérdést Ő viszont egy hipermarket kellős közepén lepte meg a szíve hölgyét.

(3) Hát ez nem jött be. A fickó saját érdekében reméljük, hogy azért legalább volt annyi sütnivalója, hogy valamilyen könnyen lemosható festéket használt, és nem így kellett utána keresztül vezetnie a váráson az otthonáig.

(2) A nővérem pasija valamiért jó ötletnek gondolta, ha úgy kéri meg a tesóm kezét, hogy bekeni az egész testét nutellával, majd pedig a gyűrűt egy apró mogyorókérmes üvegben nyújtja át. Mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy a hölgy nagyon szeretheti a barátját és a mogyorókrémet is, ha erre a lánykérésre igent mondott.

(1) Megkérték az unokatesóm kezét, de mivel éppen nem volt kifestve a körme, ezért megkérte a húgát, hogy az eljegyzési fotón viselje ő a gyűrűt helyette. Tulajdonképpen így kinek a keze is lett megkérve? Mindegy, úgyis családban marad.