A kiemelkedően intelligens emberekkel is előfordul olykor-olykor, hogy nem cselekednek vagy viselkednek észszerűen, hiszen egyes helyzetekben nem is olyan egyszerű eldönteni hirtelen, hogy mi lenne a logikus döntés. Ugyanakkor vannak olyan esetek is, amikor szinte mindenki számára teljesen egyértelmű. Szinte mindenki számára, ugyanis mindig akadnak kivételek. A kivételt képező emberekkel kapcsolatban pedig két véglet létezik a többiek szemszögéből nézve: vagy elviselhetetlenül idegesítőnek találják őket, vagy pedig épp ellenkezőleg, pont hogy kifejezetten jól szórakoznak rajtuk. Mivel nem áll szándékunkban bárkit is felidegesíteni, ezért szívből reméljük, hogy a cikkünket látva és olvasva jól fogtok mulatni, és sikerül mosolyt csalnunk mindannyiótok számára.

Legalább a matek az megy neki, ha már a biológiából meglehetősen hiányosak az ismeretei. Csak remélni tudjuk, hogy pusztán kíváncsiságból tette fel a hölgy a kérdést, és nem azért mert ő vár ikreket. Van egy olyan érzésünk, hogy még nem állna készen az anyaságra.

Lássuk be, hogy egy bicikli lelakatolása finoman szólva sem egy agysebészet. Ennek ellenére még így is van olyan, akinek komoly problémát okoz. És erre még akkor sincs mentség, ha esetleg nagyon sietett az illető.

Mégis hogyan gondolhatta azt bárki is, hogy jó döntés üvegajtót rakni egy nyilvános WC-be?! De tényleg, hogyan?

Méregettek, osztottak-szoroztak és végül arra jutottak, hogy felesleges utánfutót bérelni, ugyanis be fog férni a csomagtartóba. Úgy látszik, épphogy csak nem adta ki.

Ha kevés a zoom a fényképezőgépedben vagy a telefonodban, akkor itt egy "fifikás" megoldás a probléma áthidalására. Nem is értjük, hogy ez eddig nekünk miért nem jutott eszünkbe.

Egy étteremben ebédeltem, és miután megkaptam a rendelt ételemet, kértem ketchupot is hozzá. A pincérnő néhány perc múlva sószóróban hozott ki nekem egy adag ketchupot.

Kezdésnek nem rossz, de azért gyakorolnia kell még egy kicsit, mielőtt kipróbálná a lóhátról történő hátrafelé nyilazást.

Az ingyenesen használható ivókút mellett valaki elhelyezett egy ásványvíz automatát. És biztosak vagyunk benne, hogy vannak, akik inkább az automatából vesznek vizet.

A főnök megbízta azzal az egyszerű feladattal az új irodai asszisztenst, hogy másoljon le egy dokumentumot, ő pedig mindent megtett annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást már rögtön az első munkanapján. Hát így sikerült:

Most aztán kíméletelnül visszavágott neki. Az eset után a gazdag fickó biztosan 100 dolláros címletekbe törölte a könnyeit bánatában.

Ő az az ember, aki szó szerint maga alatt vágja a fát. Azért a fotót készítő személy igazán szólhatott volna neki, de biztosan úgy gondolta, hogy jobb, ha a saját kárán tanul.