A hölgyekkel kapcsolatosan él egy sztereotípia, miszerint a természetükből fakadóan nem tudnak egymás között igazán őszinte, baráti kapcsolatot kialakítani, ugyanis nem bírják megállni, hogy ne rivalizáljanak, versengjenek egymással. Legyen szó akár férfiakról, akár különböző munkahelyi vagy magánéletbeli célkitűzésekről. Nos, azt valószínűleg a nők is elismerik, hogy van ebben némi igazság, ám másrészről az is igaz, hogy bizonyos helyzetekben igenis össztartóak tudnak lenni, és kiállni egymásért jóban-rosszban egyaránt.

A barátnőmmel a plázában elmentünk a mosdóba, és közben beszélgettünk:

- Ajjh, lehet, hogy vissza kéne írnom a expasimnak. - mondta a barátnőm.

Erre egyszerre felkiáltott két idegen nő a másik két fülkéből:

- Eszedbe ne jusson!

Egyik nap az édesanyám és a húgom elmentek együtt vásárolni. Amikor hazaértek, anyu így szólt a húgomhoz:

- Na, most gyorsan összehajtogatjuk, amiket vettünk, és berakjuk a szekrénybe, hogy amikor apa hazaér, akkor ne vegye észre, hogy mennyi új ruhát vettünk.

Lányok a bárban, miután iszogattak egy kicsit: "Húúúúú, héééééj, na ide figyelj csajszi! Az a férfi nem érdemel meg téged! Túl jó vagy neki! De csak hogy tudd, én nagyon szeretlek!"

Fiúk a bárban, miután iszogattak egy kicsit: "Mi van?! Mi van?! Mit nézel?! Ne nézzé! Gyere ki, és rendezzük le!"

Miután lediplomáztam, sokáig nem találtam magamnak állást. Amikor az egyik volt egyetemi tanárnőm tudomást szerzett róla, beajánlott engem egy patinás cégnél, ahol ezt követően behívtak állásinterjúra, és fel is vettek. A tanárnőnek köszönhetően most van egy remek állásom, és visszanyertem az önbizalmamat.

A férjemmel felhívtuk a 85 éves nagymamámat, hogy elújságoljuk neki, hogy kaptam egy új, jól fizető állást. Gratulált, beszélgettünk még vele egy kicsit, majd elköszönt és letette a telefont. Néhány perccel később visszahívott engem, hogy elmondja, nyitnom kellene egy saját titkos bankszámlát, amiről a férjemnek nem beszélek.

Meg kell hagyni, még ennyi idősen is nagyon ravasz a nagyim.

Jó, ha egy férfi tisztában van valamivel: Ha bármelyik barátnőmmel üzenetekben flörtölsz, akkor én is látok azokról minden screenshotot, szóval olyan, mintha egy kicsit velem is flörtölnél.

Egy szórakozóhelyen rám és a barátnőmre akaszkodott két srác. Hiába mondtuk nekik, hogy nem azért vagyunk itt, hogy ismerkedjünk. A bátyám volt barátnője is ott volt a helyen, és észrevett minket. Odajött hozzánk és úgy kiosztotta a két srácot, hogy azok azon nyomban lelécceltek.

7 éves koromban egyszer belecsempésztem egy doboz sütit a bevásárlókosárba a boltban. Mivel nem engedhettük meg magunknak, ezért édesanyám mondta nekem a kasszánál, hogy vigyem vissza a helyére. Erre a mögöttünk álló hölgy elkérte tőlem a sütit, majd miután kifizette, visszaadta nekem.

Ez az eset olyan mély hatást gyakorolt rám, hogy felnőttként én is támogatni kezdtem a rászorulókat.

Egyik nap behívatott magához a főnököm a munkahelyen. Azt gondoltam, hogy valami baj van, de aztán kiderült, hogy csak szólni akart, hogy a kishúgom a cég minden Instás bejegyzése alá odakommenteli, hogy adjanak nekem nagyobb fizetést.