Ha egy vehemens hölgyet felidegesítenek, akkor ott kő kövön nem marad. Borítékolható, hogy a haragja lesúlyt arra a férfira, aki megbántotta vagy felbosszantotta őt. Ennek ellenére a férfiak mégis elkövetnek olyan meggondolatlan cselekedeteket, amikkel magukra haragítják a hölgyeket. Utána pedig csak lesnek, amikor viselniük kell a következményeket.

Ma láttam, ahogy egy nő egy tojással telepakolt bevásárlókocsit tolt ki a szupermarketből. Kikerekedett a szemekkel néztem, amit észrevett ő is, ezért közölte velem, hogy csak az expasija kocsiját akarja megdobálni tojással.

Míg egyes lányok szakítás után az expasijuk egy ruhadarabját szokták megtartani emlékbe, addig az én barátnőm a srác 189 centis UHD tévéjét vitte magával.

Reggel felidegesített a férjem, ezért kiborítottam egy pohár a vizet a mosogatógép elé és szóltam neki, hogy valami baja van. Már lassan éjfél van, és még mindig a hibát keresi.

A pasim csúnyán átvert és megbántott engem, ezért kidobtam. Ezután felkeresett az anyukája, hogy megkérdezze, miért mentünk szét, én pedig elmondtam neki, hogy mit tett a fiacskája. Annyira dühös lett rá, hogy abbahagyta a tandíjának és az autója törlesztőrészletének a fizetését, nekem pedig még pénzt is adott manikűrre.

Az egyik barátnőm elvált a férjétől, aki ezután egy nagyobb összeget követelt tőle, amit később a bíróság meg is ítélt neki. A barátnőm több zsáknyi aprópénzzel fizette ki a volt férjének az összeget. A zsákok összesen 159 kg-ot nyomtak.

Egy srác meghúzta a húgom copfját a buszon, és fingó hangot adott ki közben. A húgom erre megfordult, és arcon böfögte a srácot.

Az anyám nevét viselő trópusi vihar épp a nyaraláson lévő exbarátom és az ő új barátnője felé tart, akivel félrelépett a hátam mögött. Ez nem jó ómen.

A nagymamám Alzheimer-kóros, de arra még mindig tisztán emlékszik, hogy a papa 60 évvel ezelőtt kikezdett egy másik nővel.

Épp autóban ültünk, amikor a pasim bevallotta nekem, hogy megcsalt a legjobb barátnőmmel. Egy negyedóra múlva, amikor magamhoz tértem, mondtam neki, hogy fura zajt hallok a jobb első keréktől. Kiszállt megnézni, én pedig gyorsan átpattantam a helyére és elhajtottam a kocsival.

Középiskolás koromban mindössze néhány nap erejéig jártam egy lánnyal. Amikor szakítottunk, kiírta a közösségi oldalára, hogy "a páncélos lovagokról néha kiderül, hogy csak alufóliába tekert parasztok". Soha életemben nem kaptam ekkor oltást.