11 poszt, ami önmagért beszél:

Az eltelt évek alatt történt egy s más, ami azt eredményezte, hogy megenyhült a az anyós szíve, és már egészen más szemmel néz a volt a vejére.

Drága vejem!

Bár a válás óta nem beszéltünk, de most szeretném elmondani, mennyire sajnálom, hogy szétmentetek a lányommal. Rosszul tette, hogy elhagyott téged egy másik férfiért, ugyanis nálad becsületesebb, szorgalmasabb, eszesebb embert még nem hordott a hátán a föld. Remélem tudod, hogy nem gondoltam ám komolyan, amikor azt vágtam a fejedhez az esküvőtökön, hogy a lányom jobbat érdemelne nálad. Sajnos én sem voltam mindig jó anyósod. Nem kellett volna beleszólnom az életetekbe, de hidd el, hogy csak a jó szándék vezérelt. Az sem volt jó ötlet, hogy odaköltöztem hozzátok, és hogy folyton csak panaszkodtam rád a faluban. Már nagyon megbántam mindent. A válásotok óta eltelt 5 év alatt rájöttem, hogy keresve sem találhatnék jobb férjet a lányomnak. Azóta már ő is rájött, hogy mekkora hibát követett el azzal, hogy elhagyott téged, ezért mindketten nagyon örülnénk neki, ha néha meglátogatnál minket, és ki tudja, talán a sors újra összehozna titeket a lányommal.

Hirdetés

Csókol és ölel: Anyósod

Ui: Szívből gratulálunk a lottónyereményedhez!

A kollégákat csak a jó szándék vezérelte, amikor ki akarták menteni a főnök előtt, de inkább csak rontottak a helyzetén.

Férj: Még egy aprócska lépés apu egyetlen hercegnője... még egy az apu kedvéért... na még egy... bravóóó! Drágám, gyere gyorsan, ezt neked is látnod kell!

Feleség: Mit ordibálsz így hajnali 4-kor?!

Hirdetés

Férj: Mit... mit... hát nem is érdekel, hogy a kislányunk épp most érkezett haza a buliból?

Vannak emberek, akiknek nagyon a jó a tájékozódási képességük az utcák, épületek, házszámok, stb. alapján.

Én, amikor, a barátaim megkérdezik, hogy merre vagyok:

Hát őt sem a hasán keresztül fogta meg magának, azt hiszem, hogy ezt bátran kijelenthetjük.

Hirdetés

Én: Gyerünk Zeusz, hozd vissza gyorsan a labdát!

Zeusz: Mi van?! Hozd vissza magadnak!

Én: Máris, bocsánat!

Amikor csekkolok valakit a közösségi oldalakon, és véletlenül belájkolom az egyik 94 héttel ezelőtt feltöltött fotóját:

Az életem körforgása: Folyton dolgozok, hogy fizetni tudjam az albérletet, ahol szinte soha nem vagyok, ugyanis folyton dolgozok...

Hirdetés

Amikor gyerekkoromban az idősebb testvérem először megmutatta nekem ezt a "bűvésztrükköt":

A barátnő már sejthetett valamit, ha ilyen cselhez folyamodott. A gyanúja pedig gyorsan beigazolódott, ugyanis könnyedén sikerült csőbe húzni a srácot.

Amikor hajnali 2-kor kiosonok a konyhába kajálni, és közben próbálom nem felébreszteni a lakásban alvókat, erre leejtek egy fedőt a padlóra.

Hirdetés