14 poszt, amihez azért akad egy-két szavunk:

Az anyós megpróbálta helyes irányba terelgetni az újdonsült vejét az esküvő után, akinek felemás volt erre a válasza.

Hirdetés

A gyermekem, amikor szeretne valami drága és felesleges dolgot magának, és én nemet mondok rá: "Te soha nem veszel meg nekem semmit!"

Én:

Mintha "finoman" arra próbálna célozni, hogy a két dolog között esetleg lehet némi összefüggés.

Én és padtársam, amikor matekórán a tanár felírja a táblára az óra elején kiosztott feladat megoldását: "Hát ez meg hogy jött ki?!"

Hirdetés

Én, a családomnak: Úgy érzem magam, mint Hamupipőke. Folyton csak főzök, mosok, takarítok utánatok.

Férjem: Én mondtam, hogy velem mesébe illő életed lesz.

Amikor éppen mesélek egy történetet, és valaki hirtelen félbeszakít azzal, hogy "Oh, velem is hasonló dolog esett meg", majd pedig mit sem zavartatva magát elkezdi mesélni a saját sztoriját.

Hirdetés

Igazán találó hasonlat. Azt hiszem, hogy nem járok messze a valóságtól, ha azt mondom, hogy vagyunk még egy jó páran, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Mindig jól szórakozom, amikor anyától és apától kapok egy közös ajándékot, ugyanis az ajándék kinyitásakor az édesapám mindig pont annyira meglepődik, mint én.

Rá kellett jönnöm, hogy olyan vagyok, mint a kelt tészta: Nincs szükségem másra, csak hogy betakarjanak, és hagyjanak pihenni.

Hirdetés

Az édesanyám 5 perccel azután, hogy elmondok neki egy titkot, és nyomatékosan megkérem rá, hogy ne mondja el senkinek sem:

Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor Jack Sparrow kapitány még a fizika törvényeit is képes volt megszegni.

Az agyam, amikor este próbálnék elaludni: Engedd meg, hogy felidézzem neked a veled történt legkínosabb esetek emlékét az elmúlt 10 évből.

Hirdetés

Az élet furcsa fintora, hogy az unikornisok csak kitalált lények, míg a zsiráfok valódiak. Úgy értem, hogy a természet nem tudott létrehozni egy lovat szarvval a fején, de egy leopárd mintás szarvas-tevét 2,5 méteres nyakkal igen.

Bevetette a titkos adu ászát, amivel természetesen azonnal sikerült jobb belátásra bírnia. Mondjuk olyan időket élünk, hogy azért egy ilyen mondatot hallva vagy olvasva azért kevesen tudnának nemet mondani.

Hirdetés