Bár tapasztalat mást mutat, de ennek ellenére nem feltétlenül jelent hátrányt még az üzleti életben sem, ha valakinek nem megy olyan jól a számolás.

Hirdetés

Ha a kislányomnak nincs vagy 100 plüssállata akkor egy sem, de ő mégis inkább egy üveg mogyorókrémet választott alvópajtinak. Mondjuk szó se róla, meg tudom érteni őt.

Minden bűbáját bevetette, hogy elvarázsolja a lányt, de úgy tűnik, hogy ez is kevésnek bizonyult. Varázslás helyett lehet, hogy inkább a helyesírást kellene gyakorolnia.

A szüleim mindig arra tanítottak, hogy soha semmit ne adjak fel az életben. Azóta is e szerint élek, úgyhogy eléggé gyűlnek itthon a csekkek.

Hirdetés

Amikor meglátogatom a nagymamámat, és ahogy belépek az ajtón, az az első kérdése, hogy éhes vagyok-e, mire véletlenül kiszalad a számon, hogy egy icipicit igen.

A beszélgetés a továbbiakban feltehetőleg már személyesen folytatódott, ami nagy kár, ugyanis kíváncsiak lettünk volna a végkifejletre.

Hirdetés

A férfiak azt mondják, hogy a nőkhöz használati útmutatóra lenne szükségük, de találkozott már bárki is olyan férfival, aki valaha elolvasta bárminek is a használati utasítását?

A fodrász: Na jó lesz így? Tetszik?

Én: Igen, nagyon tetszik.

Én, miután kilépek a fodrász szalon ajtaján:

Most már jót nevetnek rajta, de valószínűleg nem is olyan régen még inkább sírhatnékuk támadt, ha az eszükbe jutott.

Hirdetés

Én, miután valaki útbaigazítást kért tőlem, és még látom a távolból, ahogy rossz irányba fordul el: Uppsz... lehet, hogy pont az ellenkező irányba küldtem el? Na most már mindegy...

Én, amikor bekapcsolom a tévét, majd pedig nagy gondossággal kiválasztok egy filmet csak azért, hogy elindítás után a telefonomat nyomkodjam közben:

Hirdetés

Én ások, te ásol, ő ás.

Mi ásunk, ti ástok, ők ásnak.

Bár nem egy szép vers, de nagyon mély.

Nem kell túl nagy jóstehetségnek lennie hozzá, hogy ezek után a rossz hírt azt már magától is kitalálja.

Amikor valaki már több mint 5 perce tartózkodik a közelemben, és még nem készült ki tőlem:

- Ez ám nem semmi idegrendszer, le a kalappal!

Hirdetés