13 poszt, ami szinte már önmagáért beszél:

(1) A feleség nem egészen volt benne biztos, hogy a férje ugyanazt válaszolná a kisfiuk találós kérdésére, mint amit ő is, ezért esélyt sem adott neki arra, hogy megszólalhasson.

Hirdetés

(2) Mielőtt összeházasodsz valakivel, próbáljatok meg együtt összerakni egy ikeás bútort. Ha sikerül végigcsinálnotok anélkül, hogy közben eszeveszett dolgokat vágnátok egymás fejéhez, akkor van esélyetek együtt.

(3) Magát is feláldozta, hogy visszavághasson, ám tulajdonképpen ezzel a válasszal egyértelművé tette, hogy valójában kinek is magasabb az intelligenciahányadosa.

Hirdetés

(4) Apám: Egyáltalán nem jövök ki a macskákkal, úgyhogy amíg én itt vagyok, ebben a házban nem lesz macska.

Én: *Másnap hazaállítok egy macskával.*

Apám és a macska fél órával elteltével:

(5) A kislábujj igencsak fontos szerepet tölt be az életünkben: Ő felel azért, hogy időnként ellenőrizze, hogy biztosan minden bútor a helyén van-e a lakásban.

(6) Amikor rossz napom van, elég csak arra gondolnom, hogy valaki éppen az exemmel van, és azt hiszi, hogy megütötte vele a főnyereményt.

Hirdetés

(7) A napnál is világosabb, hogy minden erejével azon volt, hogy ne tudja feltenni neki a kérdést. Lehet, hogy már sejtette, hogy mire irányulna.

(8) Azt gondolom, hogy a burgonya nem kapja meg a neki járó elismerést a sokoldalúságáért.

Reggeli? Röszti.

Ebéd? Rakott krumpli.

Vacsora? Héjában sült burgonya.

Gyorskaja? Sült krumpli.

Vasárnapi ebéd? Krumplipüré.

Otthoni lazulás? Chips.

Hirdetés

A krumpli minden alkalomra tökéletes.

(9) Amikor nem igazán vagyok az az együttérző típus, és úgy hozza a helyzet, hogy nekem kell megvigasztalnom valakit, de fogalmam sincs, hogy hogyan csináljam:

(10) A fejem, amikor a pasim vigyorogva nyomkodja a telefonját, miközben én, az élete egyetlen boldogsága ott ülök mellette:

Hirdetés

(11) A legjobb barátok azok az emberek, akik a tanácsodat kérik, hogy aztán homlokegyenest az ellenkezőjét csinálják annak, mint amit tanácsoltál nekik.

(12) Ha ezt az üzenetet békülő szándékkal írta, akkor mindössze annyit is elég lett volna írnia, hogy "szeretlek", de hát mit értünk mi a szerelemhez.

(13) Minden reggel sokkal korábbra állítom be az ébresztőt, mint kellene, hogy legyen még elég időm feküdni az ágyban, és azon mérgelődni, hogy fel kell kelnem.

Hirdetés