(11) Egy kis időzavarba került az eseménytelen buli hatására.

Hirdetés

(10) Ha egyszer telitalálatom lesz a lottón, biztosan nem fogom elmondani senkinek sem, de azért lesznek árulkodó jelek:

(9) Azt azért nem lehet mondani, hogy a maga módján nem próbálkozik.

(8) Egy férfi ha meg akar csinálni valamit, akkor megcsinálja. Egy férfi ha nem akar megcsinálni valamit, akkor az bizony nem is lesz megcsinálva. Egy férfi ha nem akar megcsinálni valamit, de ennek ellenére mégis megcsinálja, akkor az házas.

Hirdetés

(7) Interjúztató: Mennyi ideig dolgozott az előző munkahelyén?

Én: 30 évig.

Interjúztató: Ön hány éves?

Én: 20.

Interjúztató: Ezek szerint önnek 20 évesen 30 éves munkatapasztalata van. Ez mégis hogyan lehetséges?

Én: Sokat túlóráztam.

(6) Valószínűleg addig fog menni, amíg valaki nem azt a számot mondja neki, amit hallani szeretne.

Hirdetés

(5) Amikor valaki kérés nélkül beledumál valami olyan dologba, ami csak rám tartozik, és neki semmi köze nincs hozzá:

(4) Az alábbi hónapokban született nők gyanakvóbbak a férfiakkal kapcsolatban: Január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október november, december.

(3) Nem tudom eldönteni, hogy egy ölelésre, egy dupla kávéra, 5 felesre, egy hét alvásra, vagy két hét Bora borára lenne inkább szükségem jelen pillanatban.

Hirdetés

(2) A fickó felhívja telefonon a barátját:

- Haver, van egy komoly problémám...

- Na mondd!

- Feltűnt, hogy újabban a feleségem sokkal gyakrabban jár fodrászhoz és körmöshöz, sőt, még edzeni is elkezdett járni. Gyanús volt, ezért reggel, amikor elmentem melózni, félúton visszafordultam, és megálltam a sarkon az autóval, mert onnan jól rá lehet látni a házunkra. Kb. úgy 20 perc elteltével megállt a házunk előtt egy luxus verda, amiből kiszállt egy öltönyös fickó, kezében egy csokor vörös rózsával. Gyorsan leguggoltam a kocsim mellé, nehogy meglásson, és ekkor észrevettem, hogy a blokk aljából világos színű olaj szivárog. Szerinted honnan származhat a folyás? Vigyem el szervizbe, vagy esetleg én is megtudom szerelni?

Hirdetés

(1) A férfiak rögtön a legrosszabbra gondolnak, ha egy nő bedobja ezt a baljós mondatot. Tegyük hozzá, hogy azért nem alaptalanul.