11 bejegyzés, amit nem érdemes túl komolyan venni.

(11) A vegetáriánusok már hozzá vannak szokva, hogy kapnak kérdéseket az étkezési szokásaikkal kapcsolatban, de azért ezen még egy sokat látott vegetáriánus is felhúzza a szemöldökét.

Hirdetés

(10) A kislányom lefekvéskor: Apa, Légyszi ne kapcsold le a lámpát! Félek a sötétben!

Én: Kicsim, majd ha nagy leszel, és neked kell kifizetni a villanyszámlát, akkor a fénytől fogsz igazán félni esténként.

(9) A lány annyira elegáns és csavaros módon koptatta le a srácot, hogy annak le sem esett, hogy tulajdonképpen mi történt.

Hirdetés

(8) Ezen a fotón el van rejtve kb. úgy 4549 db nejlonzacskó, egy csomó konyharuha, egy kis seprű és egy kis lapát, na meg egy rakás régi műsor újság. Kihagytunk esetleg valamit?

(7) Azért valljuk be őszintén, hogy mostanság elég sokunknak ez kerül az asztalára reggelente.

(6) Rokon: Minden egyes családi összejövetel alkalmával azt látom, hogy folyton forgatod a szemeidet és mindenféle fejeket vágsz.

Hirdetés

Én: Ha nem lennél itt, akkor nem lenne ez...

Rokon: Akkor nem csinálnád?

Én: Akkor nem látnád.

(5) Összevissza értetlenkedik, pedig elég érthetően és egyértelműen felvázolta a helyzetet a haverja.

(4) Miután anya lettem, rá kellett jönnöm, hogy a karma tényleg létezik, ugyanis azokat a feladatokat, amiket korábban az iskolában nem csináltam meg, most a gyermekeimmel együtt kell megoldanom.

Hirdetés

(3) Bárki számára világosan látható, hogy tökéletesen végzi a munkáját, és mégsem kap cserébe semmi elismerést vagy megbecsülést.

(2) A férjem telefonjában a minap találtam egy olyan nevet, hogy "Pénzért knzás". Amikor megkérdeztem tőle, hogy ez meg mégis kicsoda vagy micsoda, akkor elárulta nevetve, hogy a masszőre van így beírva a telefonjába.

Hirdetés

(1) Pasim: Ő csak egy haver, nyugi. Nem kell miatta aggódnod. Ugye nem vagy féltékeny?

Én: Nem, dehogy...