14 poszt, amit nem kell azért annyira komolyan venni:

A férj egy nehéz nap után feszülten megy haza a munkából, ám amivel a felesége fogadja, az az utolsó csepp a pohárban, és teljesen megtöri.

Hirdetés

Az apám, amikor azzal a hallal fotózkodik, amit ő fogott ki, és szintén az apám, amikor velem fotózkodik:

Úgy is közölhette volna dolgot, ha megkérdezi, hogy mi a közös a macskádban és egy üveg kólában.

A kisfiam az autóban: Apaaa, beragadtam! Beragadtaaaaam! Segíííts!

Én: Ez egy biztonsági öv, és épp ez a lényege.

Hirdetés

Én, amikor valaki megkérdőjelezi azt, amit mondok, ezért aztán rákeres a neten, hogy bebizonyítsa, hogy tévedek, és kiderül, hogy nekem van igazam:

Amikor valaki, akivel nem igazán csipázzuk egymást, egyszer csak a semmiből megpróbál jópofizni és poénkodni velem, mintha országos barátok lennénk.

Nem azt mondom, hogy erősre sikerült a buli, de hajnalban válaszoltam a saját üzenetemre. Vagy legalábbis megpróbáltam...

Hirdetés

Amikor az édesanyám vagy az édesapám felhív telefonon, és aztán fél percen keresztül azt kell hallgatnom, ahogy valaki mással beszélnek a háttérben:

Valaki: Mindenkinek van legbelül egy spirituális állata.

Én: Hát akkor az én spirituális állatom a macskanyúl, ami arról ismert, hogy úgy néz ki, mintha mindig szomorú és csalódott lenne, és égetően szüksége lenne legalább egy hét folyamatos alvásra.

Hirdetés

Amikor valaki a családomról kérdez engem, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a Disney-s vagy a Mónika show-s verziót tálaljam neki.

Én, ahogy hajnali 3 órakor végigolvasok 319 kommentet, amiben két idegen vitatkozik egymással a neten:

A konfliktusaim nagy részét a hangszínem és az arckifejezésem okozza az életben, ugyanis akkor is mindenki azt hiszi, hogy éppen veszekszek, amikor igazából szimplán csak beszélgetni próbálok.

Hirdetés

Ennél már csak az lett volna jobb kifogás, ha azt válaszolja, hogy azért nem tud vele videotelefonálni, mert nem találja a telefonját.

Amikor valaki hív engem telefonon, azonban néhány milliszekundummal hamarabb leteszi, mielőtt felvenném, ezért aztán abban a pillanatban vissza is hívom, de nem veszi fel:

Hirdetés