14 poszt, amit nem kell azért annyira komolyan venni:

(14) Úgy is közölhette volna dolgot, ha megkérdezi, hogy mi a közös a macskádban és egy üveg kólában.

Hirdetés

(13) Az apám, amikor azzal a hallal fotózkodik, amit ő fogott ki, és szintén az apám, amikor velem fotózkodik:

(12) A kisfiam az autóban: Apaaa, beragadtam! Beragadtaaaaam! Segíííts!

Én: Ez egy biztonsági öv, és épp ez a lényege.

(11) Én, amikor valaki megkérdőjelezi azt, amit mondok, ezért aztán rákeres a neten, hogy bebizonyítsa, hogy tévedek, és kiderül, hogy nekem van igazam:

Hirdetés

(10) Amikor valaki, akivel nem igazán csipázzuk egymást, egyszer csak a semmiből megpróbál jópofizni és poénkodni velem, mintha országos barátok lennénk.

(9) Nem azt mondom, hogy erősre sikerült a buli, de hajnalban válaszoltam a saját üzenetemre. Vagy legalábbis megpróbáltam...

(8) Amikor az édesanyám vagy az édesapám felhív telefonon, és aztán fél percen keresztül azt kell hallgatnom, ahogy valaki mással beszélnek a háttérben:

Hirdetés

(7) Valaki: Mindenkinek van legbelül egy spirituális állata.

Én: Hát akkor az én spirituális állatom a macskanyúl, ami arról ismert, hogy úgy néz ki, mintha mindig szomorú és csalódott lenne, és égetően szüksége lenne legalább egy hét folyamatos alvásra.

(6) Amikor valaki a családomról kérdez engem, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a Disney-s vagy a Mónika show-s verziót tálaljam neki.

Hirdetés

(5) Ennél már csak az lett volna jobb kifogás, ha azt válaszolja, hogy azért nem tud vele videotelefonálni, mert nem találja a telefonját.

(4) Én, ahogy hajnali 3 órakor végigolvasok 319 kommentet, amiben két idegen vitatkozik egymással a neten:

Hirdetés

(3) A konfliktusaim nagy részét a hangszínem és az arckifejezésem okozza az életben, ugyanis akkor is mindenki azt hiszi, hogy éppen veszekszek, amikor igazából szimplán csak beszélgetni próbálok.

(2) A férj egy nehéz nap után feszülten megy haza a munkából, ám amivel a felesége fogadja, az az utolsó csepp a pohárban, és teljesen megtöri.

(1) Amikor valaki hív engem telefonon, azonban néhány milliszekundummal hamarabb leteszi, mielőtt felvenném, ezért aztán abban a pillanatban vissza is hívom, de nem veszi fel:

Hirdetés