13 poszt, ami mellett azért mi sem megyünk el szó nélkül:

A 9 éves kisfiam okozott némi zűrt az iskolában a minap. Az osztályfőnökétől kaptam egy telefonhívást napközben, hogy a gyermekem a nagyszünetben lazán előkapott a táskájából egy kenyérpirítót és különböző szendvics hozzávalókat, majd pedig elkezdett ebédet készíteni magának és az osztálytársainak. Amikor az osztályfőnök számonkérte, hogy mégis mit csinál, azt válaszolta, hogy a menzás kaja ehetetlen, ezért inkább ő készít ebédet mindenkinek. Az osztályfőnöke ezután rám is berágott, ugyanis nem bírtam visszatartani a nevetést, amikor ezt elmesélte nekem.

Hirdetés

Ilyen gazdasági helyzetben nem túl bölcs dolog bármit is csak úgy pocsékolni, mintha nem lenne holnap.

Manikűrös: Milyen körmöket szeretnél?

Én: Megharagudtam a pasimra...

Manikűrös: Ne is mondj többet, mindent értek!

Ma megsértődött rám a kislányom, és azt mondta, hogy a nap hátralevő részében nem szól hozzám. Egy kicsit megijedtem, de azért titkon reméltem, hogy betartja az ígéretét.

Hirdetés

Nem tudunk belekötni a logikai következtetésébe, hiszen ilyen sok víz együtt mégis mi más lehetne...

Amikor a szerelmemmel alszom, és nem merek megmozdulni, nehogy véletlenül felébresszem, ezért aztán én semmit nem alszom egész este.

Anyum, amikor elmegyek valahova a legjobb barátommal: Ugye normálisak lesztek?

Hirdetés

Én: Hát persze, hiszen mindig azok vagyunk.

Szintén én és a barátom:

Akkor tapasztalod csak meg, hogy milyen egy igazán kínos szituáció, amikor visszaintegetsz valakinek úgy, hogy az közben valójában a mögötted álló embernek integetett.

Amikor valaki folyton felidegesít engem, és nem veszi észre magát, közben pedig a düh szépen lassan elönti az egész testem.

Hirdetés

Tettem egy fogadalmat, hogy minden este lefekvés előtt csinálok 50 fekvőtámaszt és 50 felülést. Már 3 napja ébren vagyok...

Valaki: Tele vagy tetoválásokkal. Hát mégis mit fogsz majd mondani a gyerekeidnek?

Én: Hogy spóroljanak, mert nagyon sokba kerülnek.

Én, amikor az élet nagy kérdésein elmélkedem: Milyen felfoghatatlanul hatalmas az univerzum. Hány csillag lehet benne? Vajon van élet más bolygókon is? Mégis hogyan lehetséges, hogy még mindig szingli vagyok egy ekkora nagy valamiben?!

Hirdetés

Szerencsére sikerült időben "korrigálnia", mielőtt még nagyobb konfliktus kerekedett volna ki a beszélgetésből.