Még a túlzott önbizalommal rendelkező férfiakat is el tudják bizonytalanítani azok a nők, akik nem kertelnek, nem tesznek lakatot a szájukra, hanem szókimondó stílusban kimondják azt, amire gondolnak. Ezzel pedig hamar letörik az ilyen típusú férfiaknak a kicsattanó magabiztosságát. Ugyanis ahhoz vannak hozzászokva, hogy ők dominálnak a beszélgetés során. Azoknak a férfiaknak pedig akik a másik oldalt képviselik, és önbizalomhiánnyal küzdenek, gyorsan inába száll a bátorságuk az ilyen nőktől, és inkább menekülőre fogják. Ebből a szempontból nézve a határozott fellépés és a nagyszájúság egyfajta szűrőként is funkcionál a hölgyek számára.

Hirdetés

1.

(Nem haragszik, csak nincs kedve mosolyogni. Különben is, egy mosolynak magától kell jönnie, és ha ez nem történik meg, akkor nincs értelme erőltetni.)

2.

(Hogy mit fog kikaparni, azt nem mondta ki teljesen egyértelműen, de ha tippelnünk kellene, akkor nem a homokot.)

3.

Hirdetés

(Egyeseknek tényleg semmi sem jó. A fickó kérte a hölgyet, hogy meséljen magáról egy kicsit, hogy jobban megismerhesse, erre amikor ez megtörtént, akkor meg nyúlcipőt húzott és lelépett.)

4.

(Helyesbítenénk a hölgy kijelentését annyiban, hogy valószínűleg már akkor sem volt menő. Sőt, soha semmilyen korban nem volt menő.)

5.

(Csupán egy emoji segítségével is mennyi mindent el lehet mondani, és milyen sok érzelmet ki lehet fejezni. Például ennek a lánynak a válaszában is benne van minden.)

Hirdetés

6.

(És a srácnak valószínűleg azóta is azon forog az agya, hogy vajon hová tűnhetett el a lány, és mikor nézik meg már végre együtt a filmet.)

7.

(Az úriember azon nyomban megfutamodott egy kis kihívás elől, pedig a hölgy megadta neki az esélyt, hogy jobban megismerhesse őt.)

8.

Hirdetés

(Vigasztalja a tudat, hogy bár még ha nem is neki, de azért valakinek a nagy világban biztosan ő a legfontosabb. Még jó, hogy a lány azt nem tette hozzá, hogy mondjuk az édesanyjának.)

9.

(Vannak olyan álmok, amik előbb-utóbb valóra válnak, és vannak olyanok, amik nem. Ebben az esetben sajnos egyiküké sem fog teljesülni.)