Az emberek úgy általánosságban véve szeretnek üzenetet kapni. Persze ez függ attól is, hogy ki küldi az adott üzenetet, és hogy mit ír benne. Van olyan üzenet, amin elfancsalodik az ember, van olyan, amitől inkább bosszús lesz, van olyan, ami jobb kedvre deríti, és van olyan is, ami vegyes érzelmeket vált ki. Hogyan ezen üzenetváltások mit hoztak ki a bennük résztvevő személyekből, az igen széles skálán mozog, de annyi biztos, hogy külső szemlélőként mi jól szórakoztunk rajtuk.

Az apuka először gondoskodott róla, hogy a lányát inkább ne akarja áthívni a srác, majd pedig bizonyos feltételek kikötése mellett beajánlotta helyette saját magát.

Csak elég volt egy pillantást vetnie a kutyára, és egyből tudta, hogy hogyan fogja elnevezni.

A köszönés után rájött, hogy igazából nincs is kedve beszélgetni vele, ezért aztán gyorsan megpróbálta visszacsinálni az egészet.

Ő megpróbált segíteni, de arról nem tehet, hogy az anyuka nem fogalmazta meg egyértelműen a kérdésében, hogy a húst vagy a gyereket szeretné helyettesíteni.

A feleség egy kis trükkhöz folyamodott, ám azzal nem számolt, hogy majd a férje azzal a lendülettel vissza is fordítja rá.

Felesleges hosszasan magyarázkodni és mentegetőzni, amikor egy képpel is mindent lehet tisztázni.

Van az úgy, hogy az édesapád elfelejti, hogy már évek óta orvosként dolgozol egy kórházban.

Amikor a barátnőd talán egy fokkal féltékenyebb a még egészségesnek tekinthető szintnél.

Hiszen tudhatná már magától is, hogy ha valamit ünnepel a család, akkor mindig ez a menüsor kerül az asztalra.