Az üzenet elküldésekor még nem tudhatjuk, hogy milyen válasz jön rá vissza. Ha jól ismerjük az adott illetőt, akkor azért lehet sejtésünk, de mivel nem látjuk a másik arckifejezését az üzenetünk olvasásakor, ezért nem mehetünk biztosra. Olykor fordulatos beszélgetések is kikerekedhetnek egy-egy hétköznapi üzenetváltásból. Olyanok, amiket még a csavarokkal és izgalmakkal teletűzdelt filmek rendezői is megirigyelnének. Ezúttal olyan üzenetváltásokba pillanthattok be, amikben a végére tartogatták a fordulatot a beszélgetés résztvevői. Ahogyan az izgalmas hollywoodi filmek esetében is megtapasztalhattuk már, hogy azok számítanak igazán jónak és szórakoztatónak, amikben a végén van a csattanó, úgy ez hasonlóan érvényes ezekre a hétköznapi üzenetváltásokra is.

Ritka az ilyen férfi, aki ennyire romantikus dolgokat tud mondani.

A haverja minden igyekezete és segítsége ellenére is gyenge lesz a kapás, ha így folytatja.

Ez az anyuka nem kérdőjelezte meg a gyermeke döntését, és nem is próbálta meg lebeszélni, viszont így is sikerült jobb belátásra bírnia.

A testvérek már csak ilyenek.

Ezidáig még soha nem hallottam a kokabura nevű madárról, de rá kellett jönnöm, hogy elég sok közös van bennünk.

Azt hitte, hogy egy kis bókolással máris leveszi a lábáról a hölgyet. Úgy tűnik, hogy azért ennél egy kicsit jobban meg kell erőltetnie magát.

Végül is minden tanár nyugdíjba megy egyszer. Ki később, ki hamarabb...

Bencus haverjának nem kellett kétszer mondani, hogy átkapcsoljon "haver" üzemmódba.

A srác valószínűleg egy olyan szabadulószobában érezte magát, ahonnan soha nem jut ki.