Akik szeretnék egy kicsit jobban megismerni saját magukat, és olyan mélyen rejlő igazságokat megtudni önmagukról, amikkel eddig esetleg nem voltak tisztában, azok számára segítséget nyújthatnak a képtesztek. Lazulj el, ürítsd ki a fejed és vess egy-egy pillantást a következő képekre. Ne elemezd vagy vizsgáld hosszan a képeket, csak kövesd a hozzájuk tartozó instrukciót amilyen gyorsan csak lehet.

Hirdetés

Szerinted melyik hölgy tartja valaki másnak a gyereket?

1. Kevés barátod van, de ők nagyon közel állnak hozzád, és boldoggá tesznek téged. Nagyra értékeled a személyes teredet, ezért nem szereted, ha valaki megsérti. A nehéz döntéseket meghozásához egyedüllétre van szükséged, hogy alaposaan végig gondold a lehetőségeidet. A szeretteid maximálisan megbízhatnak benned, ugyanis bármikor számíthatnak a segítségedre. Néha azonban túl sok áldozatot hozol más emberekért.

2. Jó hallgatóság vagy és mindig támogatsz másokat. Nem tudsz sokáig haragudni másokra. Mivel jól kijössz másokkal, ezért nagyon sok barátod van. A munkatársaid is nagyra értékelnek. Ha beleszeretsz valakibe, hajlamos vagy lerohanni őt az érzéseiddel, és utólag jössz csak rá, hogy ezzel hibát követsz el.

Hirdetés

3. Nyugodt vagy, és az emberek jó beszélgetőtársnak tekintenek. A barátaid fontos részét képezik az életednek, ezért mindig kiélvezed a velük töltött időt. Néha túl impulzív vagy, ha valakiben hibát találsz, általában azonnal megszakítod ezzel az emberrel a kapcsolatot.


Melyik kép tetszik a legjobban az alábbi 6 közül?

1. Művész típus: jó tervező lennél.

2. Reális típus: a mérnöki munka lehet számodra ideális.

3. Társadalmi típus: kiváló tanár válna belőled.

4. Hagyományos típus: az ügyvezetés és az adminisztráció a te területed.

5. Kíváncsi típus: kiváló tudós lennél.

Hirdetés

6. Kezdeményező típus: remek ügyvéd válna belőled.


Mi veszel észre legelsőnek az alábbi képen?

Egy lány: romantikus ember vagy, aki szereti, ha barátok és rokonok veszik őt körül. Néha azonban túlságosan naiv vagy, ezért jobb, ha minden eshetőséget alaposan megvizsgálsz, mielőtt döntést hozol.

Halak: olyan személy vagy, aki szereti az áramlást, ezért minden helyzetben könnyedén találsz megoldást. Nagyon bölcs vagy, és mindig tanulsz a hibáidból. Néha azonban aktívabbnak kellene lenned az álmaid elérésében.

Csillagos ég: egy igazi álmodozó vagy. Az olyan emberek, mint te, forradalmat indíthatnak, bár mások szerint az ötleteik mindig „őrültségek” és „lehetetlenek”. Ne hagyd abba az álmodozást, de néha azért térj vissza a földre és koncentrálj a valóságra.

Hirdetés


Amit először észreveszel, árulkodik a szakmai képességeidről.

Vörös ajkú nő: erős karaktered van. Az élet nagy nehézségeket hozott számodra, és sok meglepetést, de tudod, hogyan kell kezelni a váratlanul felmerülő problémákat. A kommunikáció és a kreativitás létfontosságú számodra, ezért olyan munkahelyet választottál, ahol ezt kamatoztathatod.

Kakas: az agyad nem a szokásos módon működik, ezzel lehetővé téve számodra a dobozon kívüli gondolkodást. Szeretsz pozitívan gondolkodni és nagyon türelmes vagy. Szereted a számokat, ezért munka szempontból számodra a pénzügyi és építészeti területek fekszenek leginkább.

Hirdetés

Férfi profil: bravó, Te egy zseni vagy! Valószínűleg számos területen sikeres vagy, mivel az agyad olyan megoldásokat is lát, ami másoknak fel sem tűnik. Kreatív vagy, és mindenki azt akarja, hogy vele dolgozz. Fejleszd okosan a tehetséged, és minden álmod valóra válik.


Amit először meglátsz a képen, elárulja, hogy hogyan kezeled a nehézségeket.

Egy szomorú kis ember: csodálatos és érzékeny ember vagy. Időnként őrlöd magad a problémák miatt, de a nap végül mindig kisüt feletted.

Kulcslyuk: optimista vagy és a nagyon nehéz helyzetekre is képes vagy megoldásokat találni. A karaktered és az akaratod egyaránt erős. Még ha nem is lehet átlátni egy ajtón, te mindig átkukucskálsz a kulcslyukon.

Hirdetés


Az az állat, amit először észreveszel, elárulja, hogy mire fordítasz nagyobb figyelmet.

Elefánt: ha az elefántot vetted észre először, akkor általános módon látod a világot és szereted jó előre megtervezni a jövőd. A legtöbb esetben igazad van a dolgokban, annak ellenére, hogy egyesek kételkednek ebben.

Egér: az apró részletek megszállottja vagy. Ennek a tulajdonságodnak köszönhetően sok olyan dolgot is észreveszel, amit mások nem. A hozzád hasonló emberekből például kiváló pszichiáterek válnak.


Amit először meglátsz, elárulja, hogy hogyan használod fel az erődet.

Hirdetés

Bokszkesztyű: kis adagokban gyűjtöd és adod az energiát. Ha elegendő energia gyűlt benned össze, jobb szereted azonnal elhasználni azokat. Az ötletek nemcsak megszületnek a fejedben, de azonnal meg is akarod valósítani azokat.

Izmos felsőtest: hosszú ideig gyűjtöd az energiát. Egy döntés meghozatalakor mindig alaposak kielemzed a lehetőségeket. Olyan mennyiségű erő gyűlt benned össze, ami hatalmas robbanásra képes, melynek segítségével bármit elérhetsz az életben.


Válassz egy mandalát, hogy megtudhatod, hogy mire koncentrálsz leginkább az életben.

Hirdetés

1. karrier és a siker felé irányulsz. Nagyon fontos számodra, hogy jó társadalmi helyzetben legyél. Vannak céljaid, melyek az átlagosnál magasabbak, de tudod, hogyan érheted el őket.

2. A te prioritásod a szerelem. Jobban összpontosítasz a családra és a barátokra. Az olyan emberek, mint te, bármikor megtalálják a közös nevezőt másokkal, ezért az élet számos területén sikeresek.

3. Az önfejlődésre összpontosítasz. Ez külsőleg és belsőleg egyidejűleg igaz rád: nemcsak a megjelenésedet, de a lelkedet is folyamatosan ápolod, erősíted, fejleszted. Egy nehéz döntés esetén megpróbálsz a szívedre hallgatni és követni azt.

Hirdetés

(via)