Azok a nők, akik nem kertelnek, még a határozott férfiakat is képesek elbizonytalanítani. A férfiak önbizalmát pillanatok alatt le tudják törni azzal, hogy egyáltalán nem finomkodnak és nyíltan kimondják azt, amire gondolnak. Ez persze nem igazán ínyére a férfiaknak, hiszen szeretik ők irányítani a beszélgetést. Azok a pasik, akik pedig már alapból nem túl magabiztos hozzáállással indítják a beszélgetést, megriadnak az ilyen hölgyektől, és inkább gyorsan menekülőre fogják. Ebből a szempontból nézve a karakán szókimondóság egyfajta szűrőként is funkcionálhat a hölgyek számára, így aztán előszeretettel be is vetik.

Az úriember azon nyomban megfutamodott egy kis kihívás elől, pedig a hölgy megadta neki az esélyt, hogy jobban megismerhesse őt.

Helyesbítenénk a hölgy kijelentését annyiban, hogy valószínűleg már akkor sem volt menő. Sőt, soha semmilyen korban nem volt menő.

Vigasztalja a tudat, hogy bár még ha nem is neki, de azért valakinek a nagy világban biztosan ő a legfontosabb. Még jó, hogy azt nem tette hozzá, hogy mondjuk az édesanyjának.

Hogy mit fog kikaparni, azt nem mondta ki teljesen egyértelműen, de ha tippelnünk kellene, akkor nem a homokot.

Vannak olyan álmok, amik előbb-utóbb valóra válnak, és vannak olyanok, amik nem. Ebben az esetben sajnos egyiküké sem fog valóra válni.

És a srácnak valószínűleg azóta is azon forog az agya, hogy vajon hová tűnhetett el a lány, és mikor nézik meg már végre együtt a filmet.

Egyeseknek tényleg semmi sem jó. A fickó kérte a hölgyet, hogy meséljen magáról egy kicsit, hogy jobban megismerhesse, erre amikor ez megtörtént, akkor meg nyúlcipőt húzott és lelépett.