1. Esetleg ha ez idáig nem lett volna tiszta a számára, hogy milyen érzéseket táplál az irányába, akkor most minden kétséget eloszlató választ kapott.

2. Az állatorvos hallgatók madártanból vizsgáztak az egyetemen. A professzor behívta a szobájába az első vizsgázót, majd rámutatott az asztala mellett álló madárkalitkára, amely le volt takarva egy kendővel, és csak a lábai látszódtak ki a benne ülő madaraknak.

- Nos, kolléga, milyen madarak ezek? - kérdezte a professzor.

A vizsgázó hosszasan nézegette a lábakat, de egy madarat sem sikerült felismernie.

- Sajnálom kolléga, de ez elégtelen!

A diák elszontyolodva megindult kifelé, amikor a professzor utána szólt:

- Várjon csak! Hogy is hívják magát?

A diák megállt, vigyorogva felhúzta a lábán a nadrágszárát és így szólt:

- Találgasson csak professzor úr, találgasson!

3. Ezek után azzal nem lehet vádolni, hogy ne tenne meg minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy fogjon egy pasit magának.

4. Büfés: Kér valamit a sült krumplira?

Én: Úgy többe kerül?

Büfés: Nem.

Én: Akkor egy szelet rántott húst.

5. Egyszer régebben a nagyfaterom elmesélte nekem, hogy ő már az elejétől fogva tudta, hogy el fog süllyedni a Titanic. Próbálta is figyelmeztetni az embereket, de senki sem vette őt komolyan. A nagyapám egy igencsak bátor és kitartó ember volt, ezért nem adta fel. Egyenesen az emberek arcába üvöltötte újra és újra, hogy el fog süllyedni a hajó... egészen addig, míg ki nem dobták őt a moziteremből.

6. Mire is mennénk az életben olyan önfeláldozó barátok nélkül, akik azonnal a segítségünkre sietnek, ha valamilyen szorult helyzetbe kerülünk.

7. A merészségnek is vannak különböző szintjei, és mindenkinél máshol van a határ, hogy meddig hajlandó elmenni. Egyesek előszeretettel feszegetik a határaikat, és meg sem kottyan nekik kimozdulni a komfortzónájukból.