Egy család életében egymás váltják a hullámhegyek és a hullámvölgyek, de vannak olyan családtagok, akik még az utóbbi esetben is képesek humorral és iróniával kezelni azt, amit az élet tartogat számukra.

1. Úgy tűnik, hogy a férjnek egy kicsit meggyűlt a baja a modern technológiával.

2. Az egyik rokonom: Minden családi összejövetelen alkalmával azt látom, hogy folyton forgatod a szemeidet, mindenre húzod a szádat és fejeket vágsz.

Én: Hát haa nem lennél itt, akkor nem lenne ez...

Rokon: Akkor nem csinálnád?

Én: de, viszont akkor nem látnád...

3. Mindig jól szórakozok, amikor anyától és apától kapok valami közös ajándékot, ugyanis amikor kicsomagolom, az édesapám minden alkalommal pont ugyanúgy meglepődik azon, hogy mit kaptam tőlük, mint én.

4. Amíg a feleségem elment bevásárolni, én és a gyerekeink tréfából felöltöztettük a macskánkat. Amikor a feleségem hazaért és megpillantotta az ajóban a macskát, visítva eldobta az összes szatyrot, és visszarohant az autóhoz.

5. A 4 éves kisfiam úgy éjjel 2 körül arra ébredt, hogy fura hangokat hall, ezért óvatosan kilopódzott a szobájából, és rámnyitott, amint én éppen a konyhában jégkrémmel tömtem a fejemet a nyitott hűtőajtó fényében. Nem volt mit tenni, neki is adtam egy tálkával, és mondtam neki,, hogy ez maradjon a mi kis titkunk, semmi esetre se mondja el anyunak. Nos, annyi eszem már nem volt, hogy az éjszakai kis bűnözés után elmossam a tálat, ezért másnap reggel, amikor a feleségem megpillantotta, számonkérően megkérdezte, hogy ki evett sunyiban jégkrémet, és mielőtt még bármit is reagálhattam volna, a kisfiam felkiálltott:

- Nem én és apa voltunk az éjszaka!

6. Az ismerősök valószínűleg nagyokat pisloghattak, amikor megkapták a "kedves" kis születésnapi köszöntést.