Még egy jó kapcsolatban is egymás agyára mennek néha a párok. A férfiaknak és a nőknek is vannak olyan szokásaik, megszólalásaik, amiktől a falra mászik a másik. Így aztán egy párkapcsolat valahol a kompromisszumokról szól, és hogy eltudjuk fogadni a másikat a hibáival együtt is. Ehhez pedig bizony néha kifejezetten sok türelemre és hidegvérre van szükség. Ha pedig ez sem segít, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy megpróbáljuk humorral oldani a feszültséget. Ezúttal a hölgyek oldaláról közelítjük meg a témát.

(1) Nem elég, hogy bókolni sem tud, de még a pontos célzással is vannak problémái.

(2) Amikor a férjem leveszi a koszos ruháit, így dobja le a szennyeskosár mellé. Valószínűleg attól tart, hogy letörik a keze, ha egyszer belerakja a kosárba.

(3) Megkértem a barátomat, hogy vásároljon be a hétvégére, mert nem lesz időm elmenni a boltba. Ezekkel jött vissza (És semmi mást nem vett):

(4) Azon ritka alkalmakkor, amikor a férjem összemosogat, még levegőt venni is csak félve merek a konyhában.

(5) A minap meg kellett kérdeznem magamtól, hogy én tényleg egy olyan férfihoz mentem feleségül, aki egy elegáns borkóstolón minden korty után hangosan azt mondja: "Hmmmm szőlő."

(6) Elfogyott otthon a mosogatógép tabletta, ezért a férjem kitalálta, hogy helyette mosogatószert önt a gépbe:

(7) A férjem így rakta le a fagyiját a konyhapultra, amíg kiment WC-re:

(8) A barátom így tárolja a vajat a hűtőjében. Nem értette, hogy miért nem akartam megkenni vele a szendvicsemet reggel.

(9) Megkértem a barátomat, hogy kösse meg hátul ruhámat. És aztán megkértem újra... és újra, majd újra... végül feladtam a dolgot, és felvettem egy másik ruhát.

(10) Nincs annál rosszabb, amikor egy férfi azt gondolja magáról, hogy egy igazi ezermester, és nem képes belátni, ha esetleg nem így van.

(11) A férjem soha nem képes kicserélni az üres wc-papír gurigát. Helyette inkább így teszi rá az újat a tartóra:

(12) A barátom mindig így bontja fel a kenyeret, hiába szóltam már neki legalább 100-szor miatta.

(13) A férjem vacsora után így rakja le a tányérját a konyhában. Belerakhatná a mosogatóba, belerakhatná a mosogatógépbe, vagy lerakhatná csak simán a konyhapultra is. Ő mégis a mosogató szélére teszi minden egyes alkalommal.

(14) Este lefekvéskor megkérdeztem a férjemtől, hogy hagyott-e nekem a sonkából reggelire. Azt válaszolta, hogy "persze, drágám."

(15) A férfiak időnként nem érzik, hogy hol a határ, és mikor kellene abbahagyni a poénkodást.

(16) A férjem: "Felnőtt férfi vagyok, nekem te ne mondd meg, hogy mit csináljak!"

Szintén a férjem: "Hol van a kocsikulcsom? Hol van a pénztárcám? Hol van a telefonom? Hol vannak a gyerekek? Kellene tiszta gatya, tudsz kimosni holnapra?"