Az interneten történő vásárlással kapcsolatban gyanakvóbbak az emberek, mint amikor személyesen, egy áruházban teszik ugyanezt. Ennek az az egyik oka, hogy webes vásárláskor csak az illusztrációkra és a szöveges leírásra hagyatkozhatunk a megvásárolni kívánt termékekkel kapcsolatosan. Személyes vásárlás során viszont a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk arról, hogy egészen pontosan mire is költjük el a pénzünket.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mindezek fényében miért lehet az, hogy mégis egyre növekszik a digitális úton történő rendelés népszerűsége? Nos, mert kényelmes és gyors, akár a fotelünkben ülve is elintézhetjük a bevásárlást, ahelyett, hogy egy áruházban kellene keringenünk egy bevásárlókocsival, hogy aztán amikor végre bepakoltunk mindent, amit szerettünk volna, beálhassunk a kasszáknál egy hosszú sorba.

Azt is hozzá kell tennünk azért, hogy napjainkban már biztonságosabb az online vásárlás, mint sok évvel ezelőtt de arra azért oda kell figyelniük a vásárlóknak, hogy csakis megbízható, leinformálható webáruházból vagy eladótól rendeljenek.

1. Ha nagyon szőrszállhasogatóak szeretnénk lenni, akkor azért találhatnánk "nüansznyi" különbségeket a két ruha között.

2. Arról valahogy nem tettek említést a vásárlók számára, hogy ez egy "csináld magad" pulóver.

3. A kislányomnak egy webshopban vásároltam egy aranyosnak látszó Micimackós jelmezt, de egy ilyen maszkot kaptunk helyette:

4. Vásároltam a neten egy két személyes sátrat, aminek a leírásában elfelejtették megemlíteni, hogy gyerekekre méretezték. Ez csak akkor derült ki a számomra, amikor elvittem magammal fesztiválozni.

5. Csak egy egyszerű Pókember jelmezt szeretett volna a halloweeni buliba, de helyette be kellett érnie ezzel a... valamivel.

6. Minden bizonnyal a vásárlónak jeleznie kellett volna előre, hogy bélést is kér a plüss mackóba.

7. Ezért érdemes kétszer is leellenőrizni a termék méreteit, mielőtt megrendeli az ember. A macska tekintete mindent elárul.

8. Rendeltem egy dinoszauruszos párnahuzatot a gyermekemnek. Végül is azt kaptam, ami a képen van, csak nem egészen olyan formában.

9. Pár napja rendeltem egy nagy tükröt a netről, és ma végre megérkezett. Még nem bontottam ki, de "remélem", hogy nem tört össze a szállítás során...

10. Azt hittem, hogy lesz egy divatos felsőm, erre kaptam egy pólót, ami úgy néz ki, mintha papírból készült volna.

11. A képek alapján azt gondoltam, hogy majd az egész család bekucizhat a takaró alá a kanapén, de még én egyedül sem tudok betakarózni vele.

12. Megrendeltem a lábbelit, amire már régóta vágytam és amikor végre megérkezett a csomag, sírva fakadtam, ugyanis egy pár olcsó strandpapucs volt benne a cipő helyett.

13. Rendeltem egy arctisztító maszkot magamnak, de a mérete alapján maximum csak a macskámnak lesz jó.

14. Rendeltem egy műfenyőt karácsonyra, és a kislányom elkezdett sírni, amikor kibontottuk. Mondjuk meg tudom érteni...

15. Legközelebb valószínűleg már nem meri a férjére bízni a csomag átvételét.

16. Amikor felpróbáltam, hirtelen azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek kínomban. Asztalterítőnek azért még jó lehet.