Az élet és az embertársaink folyamatosan próbára teszik a türelmünket, és feszegetik a tűréshatárunkat. Egy idő után azért hozzászokunk és megtanuljuk, illetve megpróbáljuk kizárni az életünkből a zavaró tényezőket. A közeli szeretteink esetében ez könnyebben megy, de azért nem zökkenőmentesen. Van, akinél gyakrabban, van, akinél ritkábban, de mindenkinél megesik, hogy már nem bírja tovább cérnával és kiadja magából valamilyen úton-módon a dühét. Egyesek például azt a módszert választják, hogy megosztják a világgal, hogy mi az, ami zavarja őket.

1. Amikor egy nő rendszeresen kap ilyen és ehhez hasonló üzeneteket, akkor nagy önuralomra van szüksége, hogy a sokadik után is megőrizze a türelmét.

2. A feleségem soha semmire nem csavarja vissza rendesen a kupakját, mielőtt visszarakná a hűtőbe.

3. Nagyon érzékletesen fogalmazta meg számára az igazságot.

4. Az egyik rokonom kölcsönkérte tőlem az autómat, és utána így kaptam vissza tőle:

5. A két gyermekem ma odajött hozzám, miközben otthonról dolgoztam, és elkezdtek panaszkodni: "Anya, nem találunk a konyhában semmi ennivalót ebédre." Ezután kimentem a konyhába, és ekkor készítettem ezt a néhány fotót:

6. Rendeltem néhány bakelit lemezt a netről, és a kézbesítő berakta a csomagot a postaládámba még annak ellenére is, hogy az nem fért be.

7. A férjem bevásárlás után szatyrostól pakolt be a hűtőbe. Az már csak hab a tortán, hogy a nagy részének nem is a hűtőben lenne a helye.

8. A feleségem szerint ez a mogyoróvajas üveg már üres, ezért lazán kidobta a szemetesbe.

9. A repülőgépen az előttünk ülő hölgy senkitől és semmitől sem zavartatva hátracsapta a haját, és kényelembe helyezte magát az utazásra.

10. A kábel tv szerelő a kislányom falnak támasztott hulahopp karikáján keresztül vezetett át egy kábelt.

11. A páromnak elromlott az autója, és addig az enyémet használta. Így adta vissza nekem:

12. A lakótársam úgy eszi a banánt, hogy levágja a felét, a maradék része pedig általában addig rohad a tartón, amíg én ki nem dobom.

13. A párom soha nem issza meg teljesen az üdítőjét, mielőtt kibontana egy újat. Így a hűtőnkben folyamatosan gyűlnek a bontott üdítők.

14. Az önkiszolgáló autómosóban beállt mögém egy kocsi, majd kiszállt belőle egy fickó és karba tett kézzel nézett engem, ahogy mosom az autómat.

15. Megkértem a férjemet arra a nem túl bonyolult feladatra, hogy cserélje ki a vécépapírt a tartón. Nos, az én drágaságom "nem okozott csalódást".

16. Annak ellenére, hogy egy hatalmas franciaágyon alszunk, a feleségem minden este ennyi helyet szokott nekem hagyni.