Szeretné az ember az előnyösebb oldalát mutatni a fotóin az online térben. A cél érdekében pedig akár egy rakás fotót is képesek készíteni gyors egymásutánban, azonban előfordul, hogy még a sokadik kép után sincsenek megelégedve az eredménnyel, pedig már filterek armadáját is bevetették. Ilyenkor nem marad más hátra, mint kiválasztani a legtűrhetőbbet, és konstatálni, hogy ez a maximum, amit sikerült kihozni a fotóból. Azonban vannak, akik nem nyugszanak bele ennyire könnyen, és elmerészkednek egészen odáig, hogy felkeresnek egy profi szakembert, hogy utólag végezzen el kisebb-nagyobb simításokat, módosításokat a fotóikon. És még azt is elvárják, hogy puszta szívességből tegye meg nekik mindezt. Utána persze csak hüledeznek, amikor szembesülnek vele, hogy nem egészen azt kapják, mint amire számítottak.

Hirdetés

A haverommal arra gondoltunk, hogy elég vagányul festene, ha villámokat szórna az ég a fotónkon. Úgy tudom, hogy te profi vagy az ilyesmiben.

Nem szeretem, hogy olyan furán tartom a kezemet az arcom előtt. Légyszi, csinálj vele valamit a kedvemért!

Azt szeretném, ha egy kicsit idősebbnek látszanék ezen a fotón. Te biztosan tudsz nekem ebben segíteni.

Hirdetés

Ez a kép rólam és a barátnőmről készült a nyaralásunkon. A kezem elég furán fest a csípőjén, kicsit olyan, mintha nem is az én kezem lenne. Tudnál vele kezdeni valamit?

Nagyon távol állok a vízesésétől, ezért az lenne a kívánságom, hogy hozd egy kicsit közelebb hozzám.

A barátom teljesen elrontotta a közös fotónkat azzal, hogy ilyen esetlenül pózol, miközben tartom őt. Tudnál esetleg kezdeni vele valamit?

Hirdetés

Sokat dobna a képen, ha az a ronda papír flamingó és a kuka nem lenne a hátam mögött. Segítenél?

Szeretném, ha egy igazi rosszfiúnak tűnnék ezen a fotón. Remélem, hogy nem túl nagy kérés.

Tisztára olyan ez a fotó, mintha a Jurassic Parkban készült volna. Már csak néhány dinoszaurusz hiányzik a képről. Oda photoshoppolnál párat?

Hirdetés

Légy szíves, tüntesd már el azt a koszos kukát mellőlem.

Tedd már egy kicsit vidámabbá azt az idősebb fickót ott a háttérben.

Elég fura, hogy a hátsó lábam szinte egyáltalán nem látszik, ezért arra szeretnélek kérni, hogy szerkeszd át a képet, hogy mindkét lábam jól látható legyen.

Hirdetés

Egy király koncerten voltam a testvéreimmel, de szerintük elrontottam az összképet, hogy velük ellentétben én rövidnadrágot viseltem. Tudnál rajta utólag változtatni?

Tudnál változtatni a fejemen, hogy ne legyen ilyen kerek?

A fehérruhás barátnőm bedurcizott, amiért nem rá nézek a fotón. Átszerkesztenéd úgy a képet, hogy rá nézzek?

Hirdetés

Nem tetszik, hogy ennyire alacsony vagyok a párom mellett a fotón. Tudnál úgy módosítani rajta, hogy ugyanolyan magasak legyünk?