Szeretné az ember az előnyösebb oldalát mutatni a fotóin az online térben. A cél érdekében pedig akár egy rakás fotót is képesek készíteni gyors egymásutánban, azonban előfordul, hogy még a sokadik kép után sincsenek megelégedve az eredménnyel, pedig már filterek armadáját is bevetették. Ilyenkor nem marad más hátra, mint kiválasztani a legtűrhetőbbet, és konstatálni, hogy ez a maximum, amit sikerült kihozni a fotóból. Azonban vannak, akik nem nyugszanak bele ennyire könnyen, és elmerészkednek egészen odáig, hogy felkeresnek egy profi szakembert, hogy utólag végezzen el kisebb-nagyobb simításokat, módosításokat a fotóikon. És még azt is elvárják, hogy puszta szívességből tegye meg nekik mindezt. Utána persze csak hüledeznek, amikor szembesülnek vele, hogy nem egészen azt kapják, mint amire számítottak.

(1) Nem vagyok kibékülve vele, hogy ennyire alacsony vagyok a párom mellett a fotón. Tudnál úgy módosítani rajta, hogy egyforma magasak legyünk?

(2) Azt szeretném, ha egy kicsit idősebbnek látszanék ezen a fotón. Te biztosan tudsz nekem ebben segíteni.

(3) Nem szeretem, hogy olyan furán tartom a kezemet az arcom előtt. Légyszi, csinálj vele valamit a kedvemért!

(4) A haverommal arra gondoltunk, hogy elég vagányul festene, ha villámokat szórna az ég a fotónkon. Úgy tudom, hogy te profi vagy az ilyesmiben.

(5) Ez a kép rólam és a barátnőmről készült a nyaralásunkon. A kezem elég furán fest a csípőjén, kicsit olyan, mintha nem is az én kezem lenne. Tudnál vele kezdeni valamit?

(6) Nagyon távol állok a vízesésétől, ezért az lenne a kívánságom, hogy hozd egy kicsit közelebb hozzám.

(7) A barátom teljesen elrontotta a közös fotónkat azzal, hogy ilyen esetlenül pózol, miközben tartom őt. Tudnál esetleg kezdeni vele valamit?

(8) Sokat dobna a képen, ha az a ronda papír flamingó és a kuka nem lenne a hátam mögött. Segítenél?

(9) Szeretném, ha egy igazi rosszfiúnak tűnnék ezen a fotón. Remélem, hogy nem túl nagy kérés.

(10) Tisztára olyan ez a fotó, mintha a Jurassic Parkban készült volna. Már csak néhány dinoszaurusz hiányzik a képről. Oda photoshoppolnál párat?

(11) Légy szíves, tüntesd már el azt a koszos kukát mellőlem.

(12) Tedd már egy kicsit vidámabbá azt az idősebb fickót ott a háttérben.

(13) Elég fura, hogy a hátsó lábam szinte egyáltalán nem látszik, ezért arra szeretnélek kérni, hogy szerkeszd át a képet, hogy mindkét lábam jól látható legyen.

(14) Egy király koncerten voltam a testvéreimmel, de szerintük elrontottam az összképet, hogy velük ellentétben én rövidnadrágot viseltem. Tudnál rajta utólag változtatni?

(15) A fehérruhás barátnőm bedurcizott, amiért nem rá nézek a fotón. Átszerkesztenéd úgy a képet, hogy rá nézzek?

(16) Tudnál változtatni a fejemen, hogy ne legyen ilyen kerek?