Párszor mellényúl az ember, mire megtalálja az igazit. Egy kapcsolat elején még rajtunk van a rózsaszín szemüveg, és azon keresztül látjuk a másikat, emiatt pedig általában nem vesszük észre nemhogy a kisebb, de még a nagyobb, szinte fényszóróként világító intő jeleket sem. Aztán némi idő elteltével, amikor már lekerül ez a rózsaszín szemüveg, akkor nem értjük, hogy mégis hová tettük az eszünket korábban, és még az emlékezetünkből is teljesen kitörölnék az exünkkel közösen eltöltött időszakot.

Hitelre "vett" egy telefont a születésnapomra 0 forintos kezdőrészlettel, amit utána nekem kellett törlesztenem.

A szakításunk után egy héttel küldött egy fotót egy letört körömről ezzel az üzenettel:

"Most találtam meg a kocsimban az egyik letört körmödet. Beugrok hozzád este és odaadom, ha szépen megkérsz. ;)"

Még csak nem is az én körmöm volt.

Amikor szakítottam vele, azt mondta, hogy mindent elvisz a lakásomból, amit ő vásárolt. Végül csak egy fej félig rothadt salátát talált a hűtőmben, amit ő vett. Mérgesen a hóna alá kapta, és elment.

A születésnapomra egy eléggé megviselt virágcsokrot kaptam tőle. Később bevallotta, hogy elfelejtette a születésnapomat, és a közeli temetőből lopta a virágot.

A szakításunk után felhívott azzal, hogy megszámolta a teáskanalait és egy darab hiányzik. Megvádolt, hogy biztosan én loptam el, és követelte, hogy azonnal vigyem neki vissza, különben megütöm a bokámat.

Miután szakítottam vele a túl gyerekes viselkedése miatt, részegen bebújt az ágyam alá, és onnan sziszegett rám 20 percen keresztül, mint egy kígyó.

Még csak egy hete jártunk, amikor elvitt moziba, és egy csokor vörös rózsával is meglepett. Pár nappal ezután volt egy kisebb veszekedésünk, mire ő előkereste a mozijegy és a virág blokkját, majd letette elém, és azt mondta, hogy utaljam át neki a pénzt.

Már egy éve együtt jártunk, amikor véletlenül megláttam, hogy úgy vagyok beírva a telefonjába, hogy Szent István u. 149/b.

A születésnapomon szakított velem, majd egy hónappal később felhívott, hogy bocsássak meg neki, és csak azért szakított velem, mert nem volt pénze ajándékot venni a szülinapomra, ugyanis elköltötte videójátékokra.

Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy elvágta a lakásomban az internetkábelt, hogy biztosra vegye, hogy nem beszélgetek a neten más srácokkal.

Egy évvel azután, hogy szakítottam vele, kaptam tőle egy üzenetet, amiben megkérdezte, hogy ha adna nekem még egy esélyt, akkor min változtatnék. Azt válaszoltam neki, hogy semmin, ugyanis eszem ágában sincs még egyszer összejönni vele. Egy héttel később megházasodott.

A haverjaival elutazott egy görögországi nyaralásra, ahonnan összekarmolt háttal jött haza. Amikor kérdőre vontam, azt mondta, hogy nekiesett egy kaktusznak.

Pénzt kért tőlem kölcsön, hogy ajándékot vegyem az én születésnapomra, ugyanis ő éppen egy új autóra spórol.

Egyik este, amikor randizni mentünk, felhívott telefonon a 28 éves srác édesanyja, hogy azonnal vigyem haza a fiacskáját, mert már nagyon késő van, és nem szereti, ha ilyenkor még a városban mászkál.

Azt mondta, hogy elvisz egy elegáns étterembe vacsorázni. Miután órákig készülődtem, tűkön ülve vártam, hogy értem jöjjön. Aztán a megbeszélt időpont előtt 5 perccel felhívott telefonon, hogy le kell fújnia a randit, mert nincs tiszta alsónadrágja, amit felvehetne.