Amikor te pontosan tudod az igazságot, de azért türelmesen végig hallgatod a meséjét, mert kíváncsi vagy, hogy mit ad elő.

Hirdetés

Amikor én találtam egy régi fotót a nagymamámról, és amikor majd 30 év múlva az unokám talál egy régi fotót a nagymamájáról:

Amikor meglátok egy tizenéves gyereket egy olyan drága telefonnal, ami többe kerül, mint 3 havi keresetem:

Mindenkinek van egy olyan barátja, akinek ha ír egy üzenetet, akkor egy örökkévalóságnak tűnik, míg válaszol:

Hirdetés

Teljesen mindegy, hogy este 10-kor vagy éjjel 2-kor fekszem le aludni, ugyanis reggel pont ugyanolyan fáradtnak érzem magam.

Amikor édesanyád megjön a bevásárlásból és szól, hogy segíts neki behozni a szatyrokat az autóból, és te sietve mész ki hozzá:

Amikor egy olyan ember hív telefonon, akivel nem akarsz beszélni, és alig várod, hogy befejezze végre a csörgetést, és tovább nyomkodhasd a telefonod.

Hirdetés

Az UNO kártyajátékban a győzelem csak a szerencsén múlik... kivéve abban az esetben, amikor én nyerek, mert akkor az a remek stratégiai érzékemnek és a zsenialitásomnak köszönhető.

Én, amikor egy zs kategóriás horror filmet nézek: "Mindjárt előugrik valami! Mindjárt előugrik valami! Mindjárt sikítani fogok!"

Hirdetés

Valaki: "Használd ki az előnyét, hogy még fiatal vagy és energikus."

Én, minden egyes nap:

Már alig várom a hétvégét, hiszen nincs is jobb az egész heti fárasztó munka után, mint mosni, főzni takarítani.

Amikor már nagyon itt lenne az ideje, hogy megmossam a hajamat, de lelkileg még nem érzem rá felkészülve magamat.

Hirdetés

Amikor egy hölgy nap mint nap sorra kapja az ilyen "szofisztikált" üzenteket, akkor egy idő után már csak elmosolyodik rajtuk és megtanulja lazán kezeli.

Amikor üzenetben megkérdezed a barátnődtől, hogy mi a baja, és aztán azt látod, hogy már 20 perce folyamatosan csak gépel.