A férfiakkal kapcsolatosan él az a vélekedés, hogy egy kicsit később érő típusok, mint a hölgyek. Viszont a házasság tipikusan egy olyan fordulópontot jelenthet az életükben, ami némileg felgyorsíthatja a folyamatot és megadhatja a kezdő lökést, hogy a megkomolyodás rögös útjára lépjenek. Persze vannak olyan férfiak, akik az élet bizonyos területeit tekintve valamilyen szinten örökre megmaradnak gyereknek. Ennek megvannak az előnyös és a hátrányos tulajdonságai is. A feleségek számára olykor kihívást jelent, hogy ezt türelmesen és higgadtan kezeljék, ugyanakkor olyan szituációk is adódnak szép számmal, amikor kifejezetten szórakoztatónak találják őket emiatt.

(14) Már csak az érdekelne minket, hogy vajon miért őrizte meg őket.. Netalántán még szeretné egyszer viselni valamelyiket?

(13) A 20. házassági évfordulónk alkalmából a férjem egy romantikus meglepetéssel készült a számomra. Ez emlékeztetett arra a férfira, akibe fiatalon beleszerettem. Az este azzal indult, hogy elvitt moziba. Amikor megérkeztünk, akkor a jegypénztárnál kiderült, hogy a film, amire jegyet vett, az már egy órája megkezdődött. Egy teljesen másik moziban. Ez emlékeztetett arra férfira, akihez hozzámentem feleségül.

(12) Amikor hazaértem a munkából, a férjem azzal fogadott, hogy szeretne mutatni nekem valami érdekeset, amit most fedezett fel. Ezután elővett egy zseblámpát, amivel megvilágította a saját fejét, és így szólt: "Nézd, holdfogyatkozás!"

(11) A férjem azt mondta, hogy az egyik hölgy kollégája házi készítésű fürdőgolyókat adott neki karácsony alkalmából, ám amikor kipróbálta, nem oldódott fel rendesen a kádban. Persze aztán amikor megmutatta, rögtön láttam, hogy nem is fürdőgolyók vannak a dobozban, hanem sütemény.

(10) Azt hittem, hogy végre készülhet egy romantikus fotó rólam és a férjemről, de rá kellett jönnöm, hogy túl naiv voltam, és még jó pár év házasság után sem ismerem eléggé az én drága férjemet.

(9) A férjemtől kaptam ajándékba ezt a pulóvert, és nem érti, hogy nekem miért nem tetszik annyira, mint neki.

(8) A vőlegényem felvetette az ötletet, hogy az esküvőnkön legyen ugrálóvár a gyerekeknek. Nos, az az érzésem, hogy valójában nem is a gyerekek miatt szerette volna az ugrálóvárat.

(7) A férjem sütés közben az elromlott botmixerünk helyett az akkus fúróját hívta segítségül.

(6) A férjem örömmel újságolta nekem, hogy vett egy új zuhanyfüggönyt a fürdőszobánkba. Akkor már éreztem, hogy semmi jóra nem számíthatok.

(5) Amíg a bankban a sorunkra vártunk a férjemmel, ő egyszer csak fogta magát és leült játszani a gyereksarokban.

(4) A férjem már szinte mindent tűvé tett a házunkban a kocsikulcsért, míg végül én találtam meg, méghozzá nem máshol mint a hűtőszekrényben. Persze fogalma sem volt róla, hogy miért és mikor tehette be oda.

(3) Az én drágalátos férjem beszorult a veranda korlát közé, ugyanis be szerette volna bizonyítani, hogy kifér rajta a feje.

(2) Odajött hozzám a férjem fintorral az arcán, és azt mondta, hogy megkóstolta a pillecukrot, amit vettem, de nagyon rossz íze van. Ekkor felvilágosítottam, hogy abban a zacskóban nem pillecukor van, hanem sminkszivacsok.

(1) Szeretném, ha én is képes lennék akkora türelemmel viselni a férjem agymenéseit, mint a kutyánk.