Kinek több, kinek kevesebb sikerélménye van az ismerkedési próbálkozásai során. A kapcsolatteremtési készségek függvényében vannak olyan férfiak, akik azonnal megtalálják a közös hangot a hölgyekkel, míg más férfitársaiknak már az is problémát jelent, hogy beszélgetést kezdeményezzenek velük. Viszont ha felismerik ezt, és tisztában vannak a saját korlátaikkal, akkor minden lehetőségük meg van rá, hogy fejlesszék a kommunikációs képességeiket ezen a területen.

Azonban ha valaki nem veszi észre magát és akkora az egója, hogy meg van győződve arról, hogy nem benne van a hiba, akkor beleragadnak egy olyan körforgásba, amiben önbizalommal telve próbálkoznak be újra és újra ugyanazzal a már rég lejárt dumával.

Nehéz olyan ellenérvet felhozni, ami akár csak egy kicsit is megingatná vagy eltántorítaná.

Ettől a dumától még annak is szekunder szégyenérzete támad, aki nem tartozik azon "szerencsés" lányok közé, akik személyesen kaptak ilyen üzenetet a fiatalembertől.

Valószínűleg a srác azóta is azzal a tudattal él, hogy ezzel a szöveggel sikerült megőrizne a méltóságát és a büszkeségét, pedig éppen az ellenkezőjét sikerült elérnie vele.

Ez a kreatív és egyedi duma rendesen megfeküdte a leányzó gyomrát. Mondjuk meg tudjuk érteni, hogy miért.

A "várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön" szólás új értelmezést nyert a 21. században.

Úgy tűnik, hogy Péter egy igazi médium, és az álmaiban lányok telefonszámai jelennek meg neki.

A pali ezek után minden bizonnyal azt a következtetést volna le magában, hogy a mai lányoknak már a csillagok lehozása sem elég.

Harmadjára sem sikerült hiba nélkül leírnia, de legalább megpróbálta.

Az sajnos már nem derült ki a párbeszédből, hogy a lány ezek után elutasította-e főhősünk nem túl egyértelmű közeledését.

Ezzel a logikus és kikezdhetetlen válasszal sikerült rövidre zárnia a beszélgetést.

Akár még működhetett is volna a terve, de talán egy kicsit többet várt, mint kellett volna.

Az úriember svédasztalon kínálta fel neki az egész világot, a hölgy pedig még arra sem veszi a fáradtságot, kiszolgálja magát.

Arra azért kíváncsiak lennének, hogy a lány spontán állt elő ilyen válasszal, vagy pedig már annyiszor hallotta ezt a dumát különböző férfiaktól, hogy volt ideje kitalálni rá egy ütős választ.

Hát ez az ismerkedés nem indult túl jól, de talán még vissza tudja hozni a sírból is.