Kinek több, kinek kevesebb sikerélménye van az ismerkedési próbálkozásai során. A kapcsolatteremtési készségek függvényében vannak olyan férfiak, akik azonnal megtalálják a közös hangot a hölgyekkel, míg más férfitársaiknak már az is problémát jelent, hogy beszélgetést kezdeményezzenek velük. Viszont ha felismerik ezt, és tisztában vannak a saját korlátaikkal, akkor minden lehetőségük meg van rá, hogy fejlesszék a kommunikációs képességeiket ezen a területen.

Hirdetés

Azonban ha valaki nem veszi észre magát és akkora az egója, hogy meg van győződve arról, hogy nem benne van a hiba, akkor beleragadnak egy olyan körforgásba, amiben önbizalommal telve próbálkoznak be újra és újra ugyanazzal a már rég lejárt dumával.

Ettől a dumától még annak is szekunder szégyenérzete támad, aki nem tartozik azon "szerencsés" lányok közé, akik személyesen kaptak ilyen üzenetet a fiatalembertől.

Valószínűleg a srác azóta is azzal a tudattal él, hogy ezzel a szöveggel sikerült megőrizne a méltóságát és a büszkeségét, pedig éppen az ellenkezőjét sikerült elérnie vele.

Hirdetés

Ez a kreatív és egyedi duma rendesen megfeküdte a leányzó gyomrát. Mondjuk meg tudjuk érteni, hogy miért.

A "várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön" szólás új értelmezést nyert a 21. században.

Úgy tűnik, hogy Péter egy igazi médium, és az álmaiban lányok telefonszámai jelennek meg neki.

Hirdetés

A pali ezek után minden bizonnyal azt a következtetést volna le magában, hogy a mai lányoknak már a csillagok lehozása sem elég.

Harmadjára sem sikerült hiba nélkül leírnia, de legalább megpróbálta.

Az sajnos már nem derült ki a párbeszédből, hogy a lány ezek után elutasította-e főhősünk nem túl egyértelmű közeledését.

Hirdetés

Ezzel a logikus és kikezdhetetlen válasszal sikerült rövidre zárnia a beszélgetést.

Akár még működhetett is volna a terve, de talán egy kicsit többet várt, mint kellett volna.

Az úriember svédasztalon kínálta fel neki az egész világot, a hölgy pedig még arra sem veszi a fáradtságot, kiszolgálja magát.

Hirdetés

Arra azért kíváncsiak lennének, hogy a lány spontán állt elő ilyen válasszal, vagy pedig már annyiszor hallotta ezt a dumát különböző férfiaktól, hogy volt ideje kitalálni rá egy ütős választ.

Nehéz olyan ellenérvet felhozni, ami akár csak egy kicsit is megingatná vagy eltántorítaná.

Hirdetés

Hát ez az ismerkedés nem indult túl jól, de talán még vissza tudja hozni a sírból is.