Az emberek szívesen tartózkodnak olyanoknak a társaságában, akiknek jó a humorérzékük. A barátságok és a párkapcsolatok esetében is az egyik meghatározó mozgatórugó a humor, hiszen mindenki szeret nevetni. A nők és férfiak is egyaránt nagyra értékelik a jó humorérzéket a másikban, már ha az illető nem tolja túl a biciklit. Azért valljuk be, hogy a férfiak hajlamosabbak túlzásokba esni időnként, és nem érzik, hogy mikor lenne bölcsebb inkább csendben maradni. Ebből kifolyólag a hölgyek valószínűleg már megszokták, hogy a férfiak nem hagyják ki a lehetőséget, ha esélyük nyílik egy jó poén elsütésére.

1. Úgy vesszük ki a szavaiból, hogy manapság már nem is annyira könnyű ilyen lányt találni.

2. A férjem örömmel hívott fel a boltból, hogy megtalálta a tökéletes köszöntő képeslapot az öccse közelgő esküvőjére, majd átküldte ezt a fotót:

3. Elaludtam a kanapén, a barátom pedig ezalatt leszedte a műszempilláimat és bajuszt csinált nekem belőlük. Próbáltam rá haragudni, de nem tudtam megállni, hogy ne nevessem el magam.

4. A férfiak is tudnak ám romantikusak lenni a maguk sajátos módján. A barátom ezt az üzenetet hagyta nekem a konyhapulton egyik reggel, mielőtt elment volna a munkába:

5. Hölgyek, ha megkértek minket, hogy javítsunk meg valamit, és mi azt mondjuk, hogy megfogjuk csinálni, akkor az úgyis lesz. Teljesen felesleges fél évente emlékeztetni minket erre.

6. A férjem kertészként dolgozik, és napközben ilyen képeket küldözget nekem. Első ránézésre talán nem tűnik fel, de ő is rajta van a fotókon.

7. A férjem kicserélte a rólunk készült fotókat az egyik kedvenc sorozatának a szereplőire. Csak hetekkel később vettem észre a turpisságot.

8. Ma egész nap egyedül voltam otthon, és unalmamban megtanultam mandarin nyelven köszönni.

9. A barátnőm panaszkodott, hogy miért nem bánok úgy vele, mint egy hercegnővel. Átgondoltam amit mondott, és rájöttem, hogy igaza van, ezért közöltem vele, hogy hozzáadom őt egy vadidegenhez, hogy megerősítsem a szövetségemet Franciaországgal.

10. A barátom napközben küldött egy üzenetet, hogy készüljek fel, ugyanis este a romantikázásé lesz a főszerep. Amikor hazaértem, így fogadott:

11. Próbálta finoman, de azért némi szarkazmussal vegyítve elutasítani a megkeresést.

12. Egy férfi panaszlevele egy pizzázónak:

Kedves Pizza F****!

A pizzám 1 óra 50 perc alatt érkezett meg hozzám, miközben az éttermetek 550 méterre található a lakásomtól. Szigorúan az útvonaltervező gyalogos opcióját használtam, hiszen nem lenne fair légvonalban kalkulálni. Apró számolás után ez 0,3 km/h sebességet jelent, ami feltűnően megegyezik a galápagosi teknős végsebességével. Mivel a galápagosi teknős erősen veszélyeztetett állat, ezért arra kérlek titeket, hogy mindenképp vizsgáljátok felül annak a lehetőségét, hogy a teknősök alkalmazása helyett egyéb szállítási módot vezessetek be.

Köszönöm időtöket!