Az internet egyik legkedveltebb photoshop guruja James Fridman. Aki esetleg még nem hallott volna róla, ő az a szakember, aki a komolytalan megkeresésekre hasonlóan komolytalan módon reagál. Ahelyett, hogy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyná ezeket a szívesség kéréseket, ő inkább teljesíti azokat. Ám azért visz egy kis csavart a dologba.

(14) Hello James! A pasim jóval idősebbnek néz ki ezen a fotón, mint én. Tudnál esetleg segíteni?

(13) Szia James! Egy kicsit fel tudnád dobni valamivel ezt a rólam készült képet? Előre is köszönöm!

(12) Remélem, hogy tudsz nekünk segíteni az esküvői fotónkkal kapcsolatban. Készítettünk jópár képet, de elfelejtettünk olyat csinálni, amin maszkot viselünk. Szerettünk volna egy olyat is, hogy sok-sok év múlva emlékezzünk rá, hogy milyen időszakot éltünk, amikor összeházasodtunk. Szóval az lenne kérésem, hogy varázsolj ránk maszkot!

(11) Szia James! Én és a barátom eléggé leégtünk a napon, amikor ez a fotó készült rólunk. Esetleg tudnál segíteni?

(10) Hali James! Nekem és a barátnőmnek az jutott az eszünkbe a közös fotónkat nézegetve, hogy elég vagányul nézne ki, ha úgy tűnne, mintha éppen valamilyen veszélyes vizen eveznénk. Légyszi, segíts!

(9) A fotó készítésekor a szél a barátom arcába fújta a hajamat. Eltudnád tüntetni valahogy az arcából, méghozzá lehetőleg anélkül, hogy engem kopasszá tennél?

(8) Hé haver! Csak utólag vettem észre, hogy elég piszkos volt a tükör, amikor ezt a szelfit lőttem. Kezdenél vele valamit? Köszike!

James válasza: Legközelebb használd ezt!

(7) Üdv James! A barátnőm elfelejtett cipőt felvenni a fotózkodáshoz. Tudnál adni rá photoshop segítségével? Remélem, hogy nem túl nagy kérés!

(6) Thaiföldön készült rólam ez a fotó, ami szerintem egész jól sikerült, azt leszámítva hogy az az idegen fickó a háttérben nemes egyszerűséggel belesétált a képbe. Eltüntetnéd a kedvemért?

(5) Szeva James! Elfelejtettem levenni a szemüvegemet, mielőtt a fotó készült volna. Megoldható lenne, hogy utólag "levedd" rólam?

(4) Kedves James! Úgy tudom, hogy te elég profi módon bánsz a photoshoppal. Ezért aztán biztosan nem jelent problémát neked, hogy egy kicsit megszerkeszd a fotómat. Az lenne a kérésem, hogy úgy tűnjön, mintha a tenyeremen tartanám a háttérben látható sziklafalat.

(3) Szia James! Az előttem lévő pohár úgy néz ki, mintha koszos lenne. Segítenél eltüntetni a képről? Előre is köszi!

(2) Szia James! Elég furán néz ki a balkezem a fotón. Át tudnád szerkeszteni, hogy úgy tűnjön, mintha tartanék benne valamit?

(1) Szia James! Olyan, mintha kívülálló lennék ezen a fotón, mivel én vagyok az egyetlen a családban, akinek vörös haja van. Tudnál ezen változtatni?