Az ismertebb és népszerűbb grafikusoktól az emberek renszeresen kérnek szívességet, hogy segítsenek nekik a fotóik átszerkesztésében. Természetesen elvárják, hogy mindezt ingyen és bérmentve tegyék meg. A grafikusok persze többnyire figyelmen kívül hagyják az ilyesfajta megkereséseket. Azaz válaszra sem méltatják azokat, de James Fridman kivételt képez közülük. Ő az a ember, aki szorgalmasan válaszol még ezekre az üzenetekre is, és teljesíti a kéréseket. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy nem egészen úgy, ahogyan azt a delikvensek óhajtják. James úgy van vele, hogy ha már szabadidejét nem sajnálva ingyen dolgozik, akkor azt olyan módon teszi, hogy jól szórakozzon közben. Így aztán elég szabadon értelmezi a kéréseket. És akkor még finoman is fogalmaztunk. Persze ha beleképzeljük magunkat az ő helyébe, akkor abszolúte meg tudjuk érteni a hozzáállását és a szándékait. És utólag már maguk az "áldozatok" sem neheztelnek Jamesre, sőt, inkább büszkék rá, hogy ilyen egyedi, komikus hatást keltő képet kaptak egy ismert szakembertől.

- Szia James! Meg tudnád oldani, hogy ne ugyanarra nézzünk a haverommal?

- Persze, tessék.

- Szia James! Meg tudnád oldani, hogy egy kicsit divatosabban nézzek ki a feleségem mellett, és ne úgy, mint aki épp egy temetésről jött? Ezer hála!

- Persze.

- Hello James! Imádom a képeid. Meg tudnád esetleg oldani, hogy a barátom ne legyen ilyen szőrös ezen a képen? Ezer köszi!

- Persze.

- Meg tudnád oldani, hogy hasonlítsak valamelyik Star Wars karakterre?

- Tessék, Csuvi.

- Meg tudnád oldani, hogy az a srác ott hátul ne a tarkómat bámulja? Én vagyok az apuka.

- Persze.

- Meg tudnád oldani, hogy ez a harc még izgalmasabbnak tűnjön?

- Persze.

- Hali James! Meg tudnád oldani, hogy egy kicsit menőbbnek tűnjek?

- Naná!

- Meg tudnád oldani, hogy az öcsém ne tűnjön ilyen fáradtnak?

- Naná.

- Ez a kedvenc képünk, de zavar, hogy ennyivel magasabb nálam a barátom. Meg tudnád oldani, hogy egy szintben legyen a fejünk?

- Nem probléma.

- Szia James! Meg tudnád oldani, hogy kisebb legyen a fejem, mint a pasimé?

- Persze.

- Meg tudnád oldani, hogy az öcsém egy kicsit jóképűbb legyen anyánk mellett és ne vágjon ilyen fejet?

- Készi is.

- Hali James! El tudnád tüntetni azt a nőt a hátam mögül? Esetleg kicsit izgalmasabbá is tehetnéd a képet, rád bízom!

- Kész is!

- A pasim olyan béndzsa arcot vág ezen a fotón. Tudnál esetleg kezdeni valamit a fejével?

- Így már jobban tetszik?

- Szia James! Meg tudnád oldani, hogy a barátnőm egy kicsit csúnyábbnak tűnjön mellettem? Egy srácnak szeretném elküldeni ezt a képet és... hát érted.

- Persze.