A családtagjaink olykor képesek komolyabban kiakasztani minket, mint bárki más a környezetünkben. Mentségükre szóljon, hogy bőven meg is van rá a lehetőségük, hiszen egy fedél alatt élünk velük. Így aztán az átlagosnál jobban ki is vagyunk hegyezve a bosszantó szokásaikra, tulajdonságaikra. Azokban a helyzetekben, amikor akarva-akaratlanul is az idegeinken táncolnak valamivel, akkor azért nem könnyű jó arcot vágni hozzá és szó nélkül hagyni, de aki szeretné megőrizni a családi békességet, az az interneten is kiadhatja magából, hogy mik azok a dolgok, amikkel felhúzzák őt a egyes családtagjai.

(14) Idegesítő tud lenni, amikor az egyik családtagunk még a komoly szituciókat is megpróbálja elviccelni.

(13) Megüt a guta attól, hogy a feleségem késsel és villával eszi a csirkeszárnyat. De nem csak ám az étteremben, hanem még otthon is.

(12) Egyáltalán nem nehéz eset, csak viszonylag kevesen tartoznak azoknak a táborába, akik elviselik.

(11) Az édesanyám telepakolja dísztárgyakkal a TV asztalt, amiktől nem lehet rendesen látni a képernyőt.

(10) A férjem szinte mindenhez eszik ketchupot, én és a gyerekeink viszont egyáltalán nem szeretjük. Ezzel még nem is lenne probléma, ha a hűtőnk nem lenne tele szinte teljesen üres ketchupos flakonokkal, ugyanis a férjem amikor már nem tudja kinyomni a flakonból a maradék ketchupot, ahelyett hogy kidobná, visszateszi a hűtőbe és felbont egy újat.

(9) A lányom nem szereti a sült krumpli végeit, ezért nem is hajlandó megenni, hanem letöri és félrerakja.

(8) Az édesanyám így rakja be a késeket az edényszárítóba szárítóba mosogatás után:

(7) Vettünk a macskánknak egy szuper kaparófát, de ő mégis inkább a mellette található kanapét használja a karmai koptatására.

(6) Bántja a szememet, hogy a férjem nem hajlandó levenni az új elektronikai eszközökről a fóliát.

(5) Az édesapám így pakolja el az elmosott és megszáradt evőeszközöket:

(4) Kértem az édesanyámtól egy kis ragasztószalagot, ő pedig a kezembe nyomta ezt:

(3) A kisfiam összegyűrve tartja a zsebpénzét a pénztárcájában, aminek már a látványától is rosszul érzem magam.

(2) Frusztráló tud lenni, amikor elsütök valami ártatlan poént, de az édesanyám nem érti a viccet, és rosszabb esetben még egy kiadós kiotatásba is átfordítja.

(1) A férjem nem mozog túl ügyesen a konyhában. A minap mindössze annyit kértem tőle, hogy tegyen új papírtörlőt a tartóra, de még ezt az egyszerű feladatot sem sikerült hiba nélkül abszolválnia.