A hírességekkel kapcsolatban számos olyan sztereotípia létezik, amit miatt nem könnyű rájuk úgy gondolnunk, hogy ők is csak emberek, mint bárki más. A hírnevükből és vagyonukból fakadóan más életmódot folytatnak, de ez velük sem volt mindig így. Mielőtt sztárrá váltak volna, ők is az átlag, normál emberek életét élték. Legalábbis a többségük. De akadnak közöttük olyanok is, akiknek még ez sem adatott meg korábban, és egészen mélyről kellett felküzdeniük magukat.

Hirdetés

Ebben a cikkben megnézhetitek, hogy honnan jöttek a világsztárok, és hogy hová jutottak.

Rihanna otthona 2003-ban és 2017-ben

Rihanna, azaz Robyn Rihanna Fenty egy kis házban nőtt fel a szüleivel és két bátyjával Barbadoson. Miután híressé és gazdaggá vált, egy 2 milliárd forint értékű házba költözött Los Angeles-ben. Az elmúlt éveket Londonban töltötte, de a Los Angelesi-i háza még mindig megvan, amit több mint 10 millió forintért ad ki havonta.


John Travolta otthona akkor és most

Hirdetés

John Travolta egy átlagos családi házban nőtt fel a New Jersey-i Englewood-ban a szüleivel és 5 testvérével. Travolta volt a legfiatalabb. Sztárként később egy 1,5 millárd forintot érő házba költözött, amihez privát repülőtér is tartozik. Travoltánk van pilótaengedélye, illetve 5 repülőgépe is.


Beyoncé otthona akkor és most

Beyoncé Giselle Knowles Houston-ban nőtt fel egy téglaépítésű családi házban. 2017-ben a férjével, Jay-Z-vel közösen több mint 27 milliárd forintért megvásároltak egy Los Angeles-i birtokot.


Lebron James otthona akkor és most

Hirdetés

Lebron Jamesnek 3 és 17 éves kora között nem igazán volt állandó otthona, számos kanapén megfordult. Azokban az időkben az amerikai futball edzőjénél húzta meg magát a legtöbb ideig. Jelenleg egy 7 milliárd forintot érő házban él Brentwood-ban.


Miley Cyrus otthona akkor és most

Miley Cyrus Nashville közelében nőtt fel egy szép családi házban a country énekes Billy Ray Cyrus lányaként. Miley most egy 1,5 milliárd forintot érő házban él Hidden Hills-ben

Hirdetés


Selena Gomez otthona akkor és most

Selena Gomez Texasban nőtt fel egy családi házban. Most egy 1,5 millárd forintos házban él, amely 9000 négyzetméteres.


Chris Pratt otthona akkor és most

Chris Pratt 17 éves korában úgy döntött, hogy belevág egy nagy kalandba, ezért Hawaiira költözött, ahol pincérként kezdett el dolgozni és egy kisbuszban élt. Miután sztárrá vált, egy 1 milliárd forintos házba költözött az akkori feleségével, ahol 2018-ig éltek. A mostani feleségével 4,7 milliárd forintért vásároltak meg egy házat.

Hirdetés


Ariana Grande otthona akkor és most

Ariana Grande már gyerekként is egy luxusházban élt, ugyanis a szülei sikeres vállakozók voltak. Jelenleg Hollywood Hills-ben él egy 4,2 milliárd dolláros házban.


Angelina Jolie otthona akkor és most

Angelina Jolie egy tágas családi házban nőtt fel Snedens Landing-ban. Most egy 7,4 milliárd forintos ház tulajdonosa.


Zac Efron otthona akkor és most

Hirdetés

Zac Efron Kaliforniában nőtt fel egy tipikus külvárosi házban. 2013 óta egy 1,2 milliárd forintos házban él.


Taylor Swift otthona akkor és most

Taylor Swift gazdag családban nőtt fel, ezért már a gyerekkori otthona is irigylésre méltó volt. Taylor Swiftnek több háza és lakása is van, melyek közül az egyik egy 607 millió forintos penthouse Nashville-ben.


Eminem otthona akkor és most

Hirdetés

A 8 mérföld című filmből már megtudhattuk, hogy Eminem nem éppen luxuskörülmények között nőtt fel. A gyerekkori otthona ma már nagyon romos állapotban van. Eminem 2003-ban vásárolt magának egy birtokot 1,4 milliárd forintért.


Arnold Schwarzenegger otthona akkor és most

A legendás színész Ausztriában nőtt fel Graz közelében. Arnold ma már Brentwoodban él egy 14500 négyzetméteres házban, amit a 2000-es évek elején vásárolt.