A jót akaró nagymamák bár nem mindig ismerik ki magukat a mai modern és felgyorsult világban, de így is megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy segítsenek az unokájuknak.

Egy vitában mindig a nőé lesz az utolsó szó, ugyanis ha a férfi a végén bármit is mond, akkor az már egy új vita kezdete.

Minden ember tehetséges valamiben, csak meg kell találnia, hogy miben. Én például abban, hogy bárhonnan képes vagyok elkésni.

Igaz barátság: Még ha néha civakodunk is, közben azért mindvégig tisztában vagyunk vele, hogy nem tudnánk egymás nélkül létezni.

Fodrász: Jó lesz így?

Én: Igen, nagyon tetszik.

Én, miután kilépek a fodrász szalon ajtaján:

Amikor meglátod, hogy az exed az 1 éves évfordulóját ünnepli az új barátnőjével, pedig ti csak 8 hónappal ezelőtt szakítottatok:

Rájöttem, hogy az lenne a világ legjobb üzlete, ha mindenkit megvehetnék annyiért, amennyit valójában ér, és aztán eladhatnám annyiért, amennyi értékűnek hiszi magát.

Amikor a párod azt mondja, hogy egyáltalán nem féltékeny és azzal beszélgetsz, akivel csak akarsz, közben meg:

Pszichológus: Milyen gyakran szokott beszélgetni a barátaival?

Én: Minden nap.

Pszichológus: Az érzéseiről is?

Én: Ja nem, csak mémeket küldözgetünk egymásnak.

Amit a bevásárlókosaram lát, amikor a boltban szembesülök vele, hogy mennyire drága minden, én pedig mennyire csóró vagyok:

Én, amikor elindítok valami háttérzenét a lakás kitakarításához, de aztán közben valahogy elfelejtem kitakarítani a lakást:

Amikor a párod dönti el, hogy melyik filmet nézzetek meg együtt, aztán ahogy a film elkezdődik, 5 perccel később már ezt látod (És még a távirányítót is a kezében szorongatja):

Ezen a fotón el van rejtve úgy 4678 db nejlonzacskó, egy rakás konyharuha, egy kis seprű és egy kis lapát, és egy csomó régi műsor újság.