Amikor a férjem próbál megtalálni valamit a házban, ami ott van a szeme előtt:

Hirdetés

Mindannyiunknak van egy olyan barátja, akinek a finom és visszafogott nevetését még 10 háztömbbel arrébb is lehet hallani.

Amikor zuhanyzás után leülök az ágyam szélére és átgondolom az életemet, ahelyett, hogy gyorsan felöltöznék:

Amikor megpillantasz valakit a távolban, akivel nem szeretnél összefutni, de a következő pillanatban már integetve sétál feléd:

Hirdetés

Édesanyám feltalálta a lehetetlent, amikor még gyerek voltam: "Fogd be a szád és egyél!"

Van egy olyan sejtésem, hogy amikor rászólok a kutyámra, hogy fejezze be az ugatást, akkor ő ezt bátorításnak veszi, és úgy érti, mintha ezt mondanám:

"EZ AZ! JÓL CSINÁLOD! GYERÜNK! HANGOSKODJUNK EGYÜTT!"

Nyugtassatok meg, ugye nem csak én csinálom azt, hogy amikor belefutok egy jónak tűnő receptbe az interneten, akkor lementem, hogy majd valamikor elkészítsem, és aztán soha többet nem nyitom meg.

Hirdetés

Én, miközben keresem azokat az embereket, akik korábban azt mondták, hogy "én mindig itt leszek neked és rám mindig számíthatsz".

Szeretek otthon lenni és az égvilágon semmit sem csinálni, mert általában ahogy kimegyek és levegőt veszek, az nagyjából 10 ezer forintomba kerül.

Hirdetés

Amikor valaki részletesen elmagyarázza a játékszabályokat, és te vagy az egyetlen, aki egy mukkot sem ért belőle, de azért leülsz társasjátékozni.

Én: Most tényleg éhes vagyok, vagy csak unatkozom?

A gyomrom: Az lesz a legjobb, ha harapunk valamit, és közben majd kitaláljuk.

Amikor már nem is emlékszel, hogy miért haragszol a másikra, ezért gyorsan felfrissíted a memóriádat:

A férjemmel volt egy hosszú veszekedésünk, és mivel nagyon feldühített, ezért egyszer csak faképnél hagytam őt és elmentem inkább zuhanyozni. Miközben zuhanyoztam, hirtelen rájöttem, hogy már nem emlékszem, hogy igazábból miért is vagyok rá mérges. Ezért aztán behívtam őt, és gyorsan tisztáztam vele, hogy min is kezdtünk el veszekedni, hogy továbbra is joggal lehessek rá dühös.

Hirdetés

Hogy mennyire vagyok szerencsés az életben? Nos, én vagyok az az ember, aki ha az utcán talál egy kétszázast és lehajol érte, akkor beáll a dereka és aztán el kell költenie 20 ezer forintot gyógyszerekre.