Bár elszomorítja a kialakult helyzet, de nem egészen úgy, ahogyan azt gondolná az ember.

Hirdetés

Kedves szülő! A gyermeke nem készítette el a matematika házi feladatot a mai órára, kérem bepótolni! A feladat a következő: Ha egy nagyobb traktor 3 óra alatt szántja fel a parcellát, és egy kisebb traktor pedig 7 óra alatt, akkor a kettő együtt hány óra alatt szántja fel a parcellát?

Kedves tanárnő! Kérem adja meg a parcella hosszát és szélességét, a traktorok típusát (mert ugyebár egy régi zetor és egy mai gép között van némi teljesítménybeli különbség), és az ekefejek számát traktoronként. Köszönöm!

A kutyám, amikor otthon ülök nyugiban, és valaki kopog a bejárati ajtónkon:

Hirdetés

Feleség: Felhívtak ma az iskolából, hogy Balázs nagyon rosszul viselkedik az órákon.

Férj: Na és?! Itthon is folyton rosszalkodik, mégsem hívogatjuk őket.

A fokozatosság elvét követve apró lépésekben próbál haladni, nehogy sérülés legyen a vége a szervezetét és testét érő hirtelen terhelésnek.

Hirdetés

Az öröm csak egy átmeneti állapot, amikor olykor csak pillanatokig tart, és közben még csak sejtésünk sincs róla, hogy hamarosan az arcunkra fog fagyni a mosoly.

Én, amikor hazamegyek, miután volt vagy 100 nem fogadott hívásom anyától:

Egy összetartó családban kérés nélkül is egymás segítségére sietnek a családtagok. Bár az kérdéses, hogy ebben az esetben ki is segített kinek.

Hirdetés

Mi egy lagziban, ahogy két pofára tömjük magunkat kajával, ám hirtelen észrevesszük, hogy a videós éppen minket filmez:

Én: A hosszú hajjal csak a probléma van, szeretném levágatni végre.

Én, miután levágattam: Mit tettem?! Szeretném visszakapni a szép, hosszú hajamat...

Egyszer valamikor majd jön valaki az életedbe, aki mond valamit, és akkor lesz valahogy, hiszen úgy még sosem volt, hogy ne lett volna sehogy.

Hirdetés

Legalább nem árult zsákbamacskát, és előre közölte, hogy élőben mire lehet számítani. Bár meglehet, hogy egy kicsit félreértették egymást.

A helyében mi azért átgondolnánk még egyszer, hogy ezek után jó döntés-e hazarohanni, hiszen a dicséretről már lecsúszott, a dorgálásért meg igazán felesleges annyira sietni.

Hirdetés